Адмін --
Узрост: --
З намі: 1 год 10 месяцаў
Паведамленняў: 527
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 48
Атрымаў падазяк: 14
Папярэджанняў: 0
вось ідэя пра вынікі галасаваньня з'явілася ў людзей:
бращение к жителям Белоруссии!
Уважаемые избиратели! Прошедшие выборы парламента в Белоруссии 28 сентября 2008 года показали, что представители власти стали на путь грубого игнорирования мнения и воли народа, исказили результаты голосования и нарисовали победу кандидатам от власти в первом туре, независимо от количества кандидатов в округе (количество кандидатов в округах было и 3, и 4, и 5, и 7).
Представители Европейской коалиции, осуществляя наблюдение за выборами, убедились, что участковые избирательные комиссии имитировали подсчет голосов и записали в протоколы о результатах голосования результаты, спущенные сверху по вертикали. Для нас, очевидно, что на многих избирательных участках явка избирателей была ниже 50 процентов и что половина избирателей пришедших на выборы поддержала программы кандидатов от Европейской коалиции.
В этой ситуации, когда представители власти манипулируют результатами голосования, а избиратели ещё не готовы массово выйти на площадь чтобы защитить результаты голосования, мы предлагаем избирателям участвовать в серии акций гражданского неповиновения.
Первая акция, о начале которой мы Вас информируем, стартует в октябре 2008 года и называется «Голосуем рублем!».
Суть акции «Голосуем рублем!»:
1. В соответствии с белорусским законодательством все квартиросъемщики (собственники) жилья обязаны заплатить за квартиру и коммунальные услуги за каждый истекший месяц не позднее 25 числа следующего за ним. То есть, каждый из Вас, уважаемые избиратели, проживает где-то и является плательщиком квартплаты и коммунальных услуг, и, следовательно, может активно участвовать в этой акции.
2. Мы предлагаем избирателям оплачивать квартплату и коммунальные услуги в следующие сроки:
- с 01 по 10 (включительно) – платят те, кто голосовал за кандидатов от власти и поддерживает диктаторский режим Лукашенко А.Г.;
- с 11 по 20 (включительно) – платят те, кто голосовал против всех и кто не ходил на выборы;
- с 21 по 25 (включительно) – платят те, кто голосовал за кандидатов от оппозиции и независимых кандидатов.
Таким образом, стоя в очереди на оплату квартплаты и коммунальных услуг каждый из Вас будет знать, что он стоит рядом с единомышленником, и все мы вместе убедимся, что сторонников перемен в стране большинство и это поможет Вам перебороть страх перед выходом на площадь для защиты наших прав и свобод.
3. Акция продолжается до отставки президента Лукашенко А.Г. и роспуска парламента.
Уважаемые избиратели! Давайте покажем власти и себе самим, что большинство жителей Белоруссии требует демократических перемен и отставки президента Лукашенко А.Г.
Наведвальнікі --
1
Паведамленняў: 213
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 8
Атрымаў падазяк: 10
"за" Спільнічэнку 41199 галасоў (78,62 %)
Уражвае "элегантная" перамога! Відаць ужо іньшых лічбаў і не ведаюць. Бяруць прыклад з правадыра
Дададзена праз 7 хвілін 14 секунд:
Уважаемые избиратели! Давайте покажем власти и себе самим, что большинство жителей Белоруссии требует демократических перемен и отставки президента Лукашенко А.Г.
Жыве Беларусь! 01.10.2008 г.
Нужно правільно пісаць: "Да здравствует Белоруссия!!!
Дададзена праз 28 хвілін 25 секунд:
Фінскі старшыня АБСЕ назваў выбарчы фарс у Беларусі «пазітыўнымі зменамі» важная навіна 6
Дзейсны старшыня АБСЕ, кіраўнік МЗС Фінляндыі Аляксандр Стуб сёння сустрэўся з Аляксандрам Лукашэнкай.
Аляксандр Стуб заяўляе аб магчымасці нармалізацыі адносінаў і пашырэнні дыялогу паміж Еўропай і Беларуссю.
"Час перавярнуць старонку ў адносінах Беларусі і Еўропы", - заявіў А.Стуб, сустракаючыся ў Менску з Аляксандрам Лукашэнкай, перадае «Інтэрфакс».
"Мы адчуваем, што пасля крызісу ў Грузіі баланс зрушыўся на Ўсход", - сказаў старшыня АБСЕ. Па ягоных словах, "унутры Еўрапейскага звяза правільныя настроі, што Беларусь рухаецца ў правільным напрамку". "Гэта асноўны падыход, які я прывёз у Беларусь", - заявіў А.Стуб. Па ягоных словах, "выбары - гэта адчувальнае пытанне. Ніхто не можа адкінуць таго, што былі (на «парламенцкіх выбарах»-ІФ) пазітыўныя змены ў 2008 годзе ў параўнанні з 2000 і 2004 годам"...
Адмін --
Рэпутацыя:
ну Стуб яшчэ не уся Эўропа.
А што вы ад іх жадаеце, сітуацыю яны не разумеюць. Шукаюць розныя ўляхі. Радуе, што многія разумеюць, праўда збольшага гэта палякі і чэхі. Самі падобнае праходзілі
Наведвальнікі --
1
Рэпутацыя:
Tambouski vouk
ну Стуб яшчэ не уся Эўропа.
А што вы ад іх жадаеце, сітуацыю яны не разумеюць. Шукаюць розныя ўляхі. Радуе, што многія разумеюць, праўда збольшага гэта палякі і чэхі. Самі падобнае праходзілі
Еўрапейскі Парламент прыняў сёння рэзалюцыю па сітуацыі ў Беларусі. У ёй прапаноўваецца прыпыніць візавыя санкцыі супраць некаторых беларускіх чыноўнікаў на паўгода, хаця прайшоўшыя “парламенцкія выбары” прызнаныя несвабоднымі і недэмакратычнымі. «За» рэзалюцыю прагаласавала 597 дэпутатаў, «супраць» — 31.(наконт што не ўся Эўропа) Аўтары рэзалюцыі заклікаюць еўраструктуры працягнуць дыялог з Менскам, распрацаваўшы "дарожную карту" для пакрокавага ўзаемадзеяння, а таксама перагледзець абмежавальныя меры. У прыватнасці, прапаноўваецца на шэсць месяцаў прыпыніць дзеянне санкцыяў у дачыненні да чыноўнікаў, не датычных да парушэння дэмакратычных стандартаў выбараў, з тым каб даць уладам магчымасць адмяніць новы закон аб СМІ, які пакуль не ўступіў у сілу...ПОЎНЫ ТЭКСТ
І дзн тут логіка!!!![size=1]
Паведамленне адрэдагавана 9 кастрычніка 2008 16:20. Рэдагавалася 1 раз(а)
Наведвальнікі --
1
Рэпутацыя:
Tambouski vouk
Ну я ж кажу, яны шляхі шукаюць...
Яны бачуць, што самі мы не можам рэжым зламаць...
Дзе, ты, спадар Tambouski vouk, гэтага брэду наслухаўся??? Гэдак зараз кажуць грантасосы? Я зараз не здіўляўся любым заявам грантасосаў я так зразумеў ім рабіць і казаць усёроўна што абы грошы плацілі! Не рэжым яны гэдак хочуць зламаць а перацягнуць на свой бок Луку і начхаць ім ці тут рэжым ці іньшая "дэмакратыя", добра немцам ды іньшым палякам і пры рэжуму з ім гандляваць а зараз захацелася большага. А шляхі яны шукаюць каб перацягнуць Луку на свой бок, нічога дзіўнага, калі такое працівастаянне паміж Захадам і Усходам .
Адмін --
Рэпутацыя:
гэдак кажу я! а што кажуць грантасосы і трусы мне абыякава. я выказаў думку. ты можаш крытыкаваць яе, а можаш абражаць мяне. ад гэтага мала што зменіцца для Беларусі
Наведвальнікі --
1
Рэпутацыя:
Tambouski vouk тое што ты выказваеш СВАЕ думкі гэта вельмі добра!!! Можа дзе яны правільны а можа дзе і не але гэта ТВАЕ, і я іх паважаю! Вось каб усе так думалі самі і выказвалі СВАЕ думкі а ні ідалагічную лухту Лукі ці казкі грантасосаў. А я вось думаю пукуль у нас пры ўладзе такая апазіцыя, я не памыліўся, яно нажаль так, зараз цяперашняя апазіцыя пры ўладзе ва ўсіх сэнсах. Так вось, пакуль будзе такая апазіцыя, ў Беларусі НІЧОГА не зменітца! І не трэба цешыць сябе спадзяваннямі што нейкая добрая цётачка Эўропа ці дзядзечка Сэм прыдуць і штосці змяняць ні трэба. У іх свае інтарэсы і яны далёкія ад нашых. Трэба толькі разлічваць на сябе тады можа што і зменім!!!