Бачыце, гэта добра. Добра, што вы лучна працуеце з іншымі. А я спачатку падумаў, што інтарнат мае комнаты з кампґютарамі для навучэнцаў. Дзякую за адказ.
Калі ласка Есць, канешне, кампутарны клас (там бясплатны доступ), але пры пастаянна вялікай колькасці жадаючых трапіць туды амаль нерэальна. Інтэрнат не мае нават адмысловай мэблі для студэнтаў! Бывае што студэнтам даводзіцца яе купляць на уласныя сродкі ці прывозіць з дому. Так што, пра кампутары нават і размовы ня ідзе...
Адмін --
Узрост: --
З намі: 2 гады
Паведамленняў: 291
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 46
Атрымаў падазяк: 16
Папярэджанняў: 0
Цытата: Tambouski vouk
Слухайце! як мы усё ж зможым падтрымаць Тыбет?
ну вось мы ўжо гэта робім! прагляд фільму "Тыбет. Страчаныя людзі." зладзілі. можна заняцца актыўным распаўсюдам запісаў гэтага фільму. дзьвух сабак б'ем - людзі будуць глядзець беларускамоўны фільм + атрымоўваюць інфу пра тыбет
Калі сур'езна, то трэба наладзіць акцыю ”Адпомсьці кітайцам за свае пакуты!!!” і публічна на вогнішчы інквізіцыі папаліць усе кітайскія нізкаякасныя (а яны толькі такія ў кітайцаў і ёсьць) тавары (цацкі, што істэрычна пішчаць і ламаюцца праз пяць хвілін, зарадкі для тэлефонаў, што б’юць токам сваіх уладальнікаў і г.д.). Думаю, жадаючых знойдзецца нямала!
Паведамленне адрэдагавана 9 красавіка 2008 00:57. Рэдагавалася 1 раз(а)
Volychka---трэба наладзіць акцыю ”Адпомсьці кітайцам за свае пакуты!! Ці можна простым людзям помсціць за тое, што робіцца бюракратамі ад улады? Хай і кітайскімі бюракратамі? Я - супраць гэтай акцыі. Акцыя павінна быць мірнай, а не злоснай і зьнішчальнай.
Я ж мела на ўвазе штодзенныя пакуты ад тых кітайскіх тавараў, што запаланілі рынак, іншымі словамі -- дыскамфорт ад недабраякаснай прадукцыі. Пэўна, толькі слова "пакуты" замоцнае. Але ж то лозунг! Гэта не такая ўжо і злосная акцыя... Штосьці кшталту байкоту нізкай якасьці і плагіяту.
Я гасьцінна сустрэну любога госьця з любой краіны сьвету, калі госьць паважае мой дом і мае традыцыі. Але ж такі прынцып узаемнай павагі перастаў дзейнічаць: ўзяць, хаця б, той жа прыклад з мэбляй, якая не пасьпеўшы пабыць новай выносіцца на сьметнік і шмат чаго іншага. І тут ужо справа не ў бюракратах ад ўлады, а ў стаўленні менавіта простага кітайца. Верагодна на сто ад соткаў, што не ўсіх простых кітайцаў. Але тэндэнцыя менавіта такая.
Наведвальнікі --
1
З намі: 1 год 10 месяцаў
Паведамленняў: 213
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 8
Атрымаў падазяк: 10
Цытата: Volychka
Я ж мела на ўвазе штодзенныя пакуты ад тых кітайскіх тавараў, што запаланілі рынак, іншымі словамі -- дыскамфорт ад недабраякаснай прадукцыі. Пэўна, толькі слова "пакуты" замоцнае. Але ж то лозунг! Гэта не такая ўжо і злосная акцыя... Штосьці кшталту байкоту нізкай якасьці і плагіяту.
А хто вас прымушае купляць кітайскае!? Дзіўныя вы людзі! А так што купляеце тое і прадаюць. Попыт параджае прапанову. Купляйце якаснае амэрыканскае. Дарэчы ёсць вельмі якасныя цацкі, к прыкладу, італьянскія. А так як кажуць- скупы плаце два разы!
Кітайцы мне не сябры але каб не кітайскія тавары хадзілі бы беларусы голыя і гулялі б з чугуннымі цацкамі.
Дададзена праз 8 хвілін 53 секунды:
Арыштаваны адзін з найбагацейшых бізнэсоўцаў Беларусі
Супрацоўнікі міліцыі арыштавалі вядомага прадпрымальніка, кіраўніка Гандлёвага дому «Ждановічы» Яўгена Шыгалава. Міністар унутраных справаў Уладзімір Навумаў паведаміў, што разам з Шыгалавым арыштаваныя ягоны намесьнік і дзяржаўны чыноўнік, прозьвішча якога не называецца.
А хто вас прымушае купляць кітайскае!? Дзіўныя вы людзі! А так што купляеце тое і прадаюць. Попыт параджае прапанову. Купляйце якаснае амэрыканскае. Дарэчы ёсць вельмі якасныя цацкі, к прыкладу, італьянскія. А так як кажуць- скупы плаце два разы!
На тое і звяртаецца ўвага, каб куплялі якасныя тавары. Вось толькі тыя ж італьянскія цацкі Chicco, каб і хацеў купіць, то часам і ня знойдзеш ці кошт іх будзе штучна завышаны, бо прапанова іх значна меньшая з-за нізкаякасных канкурэнтаў. Вунь і Еўропа не так даўно сутыкнулася з праблемай, як абмежаваць уплыў дзіцячых цацак са шкодных для здароўя матэр'ялаў кітайскіх вытворцаў. Хоць там і італьянскіх, і амерыканскіх поўна.
Паведамленне адрэдагавана 9 красавіка 2008 19:39. Рэдагавалася 1 раз(а)
Наведвальнікі --
1
З намі: 1 год 10 месяцаў
Паведамленняў: 213
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 8
Атрымаў падазяк: 10
Цытата: Volychka
Вунь і Еўропа не так даўно сутыкнулася з праблемай, як абмежаваць уплыў дзіцячых цацак са шкодных для здароўя матэр'ялаў кітайскіх вытворцаў. Хоць там і італьянскіх, і амерыканскіх поўна.