Узрост: --
З намі: 3 гады
Паведамленняў: 236
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 11
Атрымаў падазяк: 14
Папярэджанняў: 0
Цытата: jakub
адміністрацыя падзяляе вось гэтыя думкі пра 9 мая: http://lesnoi-slon.livejournal.com/22724
8.html 97
а што-небудзь на роднай мове ёсць? я не разумею замежную !
а тое што не павіньшавалі з Днём Перамогі яшчэ адзін доказ што сайт не вялейскі а 2-3 чалавек каторыя жывуць у Вялейцы. І яшчэ, вы забыліся павіньшаваць сваіх прыхільнікаў з Днём Народзін Гітлера і добра вам адсвяткаваць Дзень Незалежнасці ЗША !!!
Паведамленне адрэдагавана 9 траўня 2008 13:53. Рэдагавалася 1 раз(а)
Паведамленняў: 675
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 99
Атрымаў падазяк: 18
Цытата: Lesavik
а тое што не павіньшавалі з Днём Перамогі яшчэ адзін доказ што сайт не вялейскі а 2-3 чалавек каторыя жывуць у Вялейцы.
Дык ты і віншуй! у чым праблема? Сайт вялейскі - хай вілейчані і ствараюць яго. хай выходзяць і адзін аднога віншуюць. Якія да мяне прэтэнзіі? я гадзінамі тут павінен сядзець і рабіць тое, што ты хочаш? ці як?
Рэпутацыя:
ык ты і віншуй! у чым праблема? Сайт вялейскі - хай вілейчані і ствараюць яго. хай выходзяць і адзін аднога віншуюць. Якія да мяне прэтэнзіі? я гадзінамі тут павінен сядзець і рабіць тое, што ты хочаш? ці як?
Ну дык я і віньшую. А да цябе ніякіх прэтэнзіяў няма Ты ж тусуешся на Дзень Перамогі па розных маскальскіх тусоўках і віньшуеш ветэранаў акупацыйных войск у цябе няма вольнага часу!
Вось што я хачу спытатца чаму не дадаютца фоткі ў альбомы, новыя альбомы я не ствараю. Ды навогул апошнім часам на сайце глюк на глюку. Пішаш, пішаш, рыхтуеш матэряыл а табе "пайшоў на ..." Задрала ўжо ! Калі вы ўжо адладзіце сайт ??????????????????????????????
З намі: 3 гады 3 месяцы
Паведамленняў: 324
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 20
Атрымаў падазяк: 22
Вось што я хачу спытатца чаму не дадаютца фоткі ў альбомы, новыя альбомы я не ствараю.
Ствараць асабістыя альбомы больш нельга. Пра памылкі ТРЭБА пісаць падрабязна. Што не пайшло, што здарылася і дзе, што націскалася. Можна фотку, калі ёсць.
Ды навогул апошнім часам на сайце глюк на глюку.
Ніхто не піша, дзе і што глючыць ,вось яно і гючыць далей.
Рэпутацыя:
Цытата: mikola
Ствараць асабістыя альбомы больш нельга. Пра памылкі ТРЭБА пісаць падрабязна. Што не пайшло, што здарылася і дзе, што націскалася. Можна фотку, калі ёсць.
А куды я дзену, к прыкладу , гэтыя фоткі ?
Ілья, помнік паўстанцам 1863
Вялейскія пажарныя
Стварыце спачатку папкі куды можна запамповываць фоткі. Трэба каб былі папкі з усімі населеннымі пунктамі Вялейшчыны і туды з часам усе будуць дадаваць фоткі. Кпрыкладу папкі Куранца ці Даўгінава не існуе зато існуе папка малавядомай вёскі Кардон
Дададзена праз 1 хвіліну 8 секунд:
Цытата: mikola
Ніхто не піша, дзе і што глючыць ,вось яно і гючыць далей.
Другі раз пішу што немагчыма дадаць фоткі на форум. Вось і гэты раз не дадалося
Дададзена праз 12 хвілін 48 секунд:
Вось памылка. Я дадаю фоткі на сэрвер. Пішытца што фоткі дададзены, на форум дадаю спасылу на фоткі а не загружаетца і калі ціснеш на месца дзе павінна быць фотка выскаківае такая памылка. Задрала !!!
HTTP ERROR 404
ОШИБКА HTTP 404
We are sorry but the requested document could not be found on the server Perhaps you mistyped the URL or the document never existed on this site, or the document was deleted. If you think this error was caused by server problems, please contact our support team — help@extmedia.com. Please try to give a detailed description of the problem.
К сожалению, запрашиваемый документ отсутствует на сервере Возможно, Вы неправильно набрали адрес, либо такого документа не было на данном сайте, либо документ был удален. Если Вы считаете, что эта ошибка вызвана проблемами на сервере, обратитесь в нашу службу поддержки — help@extmedia.com. Пожалуйста, постарайтесь описать проблему как можно подробнее.
Паведамленне адрэдагавана 18 траўня 2008 17:58. Рэдагавалася 1 раз(а)
З намі: 3 гады 3 месяцы
Паведамленняў: 324
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 20
А куды я дзену, к прыкладу , гэтыя фоткі ?
Напішыце адміністратару персанальным паведамленнем, якую тэчку, які фотаальбом трэба зрабіць і адмін зробіць яе. Пасля ўсё запампуеце.
Дададзена праз 1 хвіліну 26 секунд:
Вось памылка. Я дадаю фоткі на сэрвер. Пішытца што фоткі дададзены, на форум дадаю спасылу на фоткі а не загружаетца і калі ціснеш на месца дзе павінна быць фотка выскаківае такая памылка.
З намі: 3 гады 2 месяцы
Паведамленняў: 363
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 78
нецэнзурныя і неадыкватныя выразу ў каментах будуць рэдагавацца адмінам. рэдагаване будзе выдзяляцца чырвоным вось так (просьба не карыстацца чырвоным колерам) можа даходзіць да выдалення каментара
непрыгожа пад чужымі нікамі усякае брыдоцце пісаць. тым больш калі гэта зарэгістраваны наведвальнік бярэ сабе "псеўданімы"
З намі: 2 гады 10 месяцаў
Паведамленняў: 51
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 13
Атрымаў падазяк: 7
тым больш калі гэта зарэгістраваны наведвальнік бярэ сабе "псеўданімы"
І я нешта заўважаю ў апошні час, што у даданні каментаў прысутнічаюць "аднадзёнкі". Чытаеш яго камент, так лагодна піша, што аж дрыжыкі бяруць, а паглядзіш статыстыку -- 0 навін, 0 каментаў. На іншы топік перойдзеш, а тма такая ж справа... А так лагодна пішуць і нікі прыдумваюць сабе яскравыя...
Рэпутацыя:
Цытата: miestaczkoviec
Лесавічок, дзе фотку ўзяў з помнікам паўстанцам?
З габрэйскіх альбомаў. Там шмат чагоцікава ёсць. Толькі тут дадаваць няма куды. Адміны цэнзуру ўводзяць, лепш бы сайт адладзілі ды папак у фотагалерэі пастваралі.
З намі: 3 гады 2 месяцы
Паведамленняў: 363
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 78
З габрэйскіх альбомаў. Там шмат чагоцікава ёсць. Толькі тут дадаваць няма куды. Адміны цэнзуру ўводзяць, лепш бы сайт адладзілі ды папак у фотагалерэі пастваралі.
табе ж сказалі: замаўляй папкі. праз форум ці праз ПП. ці надта для цябе цяжка?
З намі: 2 гады 5 месяцаў
Паведамленняў: 35
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 1
Атрымаў падазяк: 10
Папярэджанняў: 0 Cказалі Дзякуй: 1
Ведаеце, чаму дагэтуль у сайта няма шапкі? Таму, што людзі будуць крычаць, махаць рукамі, лаяцца і казаць, што іншыя нічога не робяць ды і ня ўмеюць, замест таго, каб бяз лішніх эмоцый, крыўд і крыкаў, абмеркаваць, вырашыць, знайсці адказы, зрабіць прапановы і РАЗАМ вынайсці што-небудзь адно, сярэдняе, канкрэтнае. Але ж на гэта патрэбен час і намаганні. Усім трэба ўсё і адразу! Калі кожны пачынае ў істэрыцы крычаць, што ўсе навокал тупыя і нічога не разумеюць - гэта дакладна па-дзіцячы. Калі ўжо людзі не хочуць слухаць, а самае галоўнае чуць адзін аднаго - выбачайце, трэба вучыцца! Галоўнае, каб было жаданне. А гляджу і бачу, што вось менавіта гэтага Жадання не хапае тут прысутным!!!
Дададзена праз 1 хвіліну 21 секунду:
Здаецца не працуе чат. Паведамленне прапісваецца, дасылаецца, але не паказваецца пасля анідзе.
Паведамленне адрэдагавана 21 траўня 2008 17:06. Рэдагавалася 1 раз(а)
Некалькі дней таму назад даслаў емайл да адміна з пытаньнем адносна праграмы, на якой працуе ваш вілейкаўскі сайт. Ці хто можа мне дапамагчы знайсьці наступные адказы: - ці праграма Powered by TWSF 1.6 зьяўляецца бязплатнай? - ці вы маеце шмат праблемаў з кодам? -------------------------- Я пытаюся таму, што зарэгістраваў сайт aubelkamitet.org але не зусім задаволены з устаноўленнай праграмай. Вельмі старамодная. Вашая праграма больш арыентаваная на навіны. Мне падабаецца. Віктар.