Узрост: -- Крысоў: - Зарэгістраваны: 4 снежня 2006 Паведамленняў: 166 Рэпутацыя: Падзякаваў: 11 Атрымаў падзяк: 7 Папярэджанняў: 0
Цытата: jakub
Цытата: _Han_ у некаторых падзелах паказаная колькасьць здымкаў ноль, хоць насамрэч там здымкі ёсьць.
як я зразумеў паказвае толькі здымкі, што ляжаць наўпрост у тэчке, а не ўтэчке->ўтэчке ня ведаю, ці можна чага зрабіць...
Можна ўвогуле прыбраць, каб нічога не паказвалася. А то насамрэч, збівае з панталыку. Дадам яшчэ каментары і колькасць праглядаў на малыя фоткі. А то незручна так. Праблема яшчэ з апошнімі каментарамі. Паказваюцца з першай, а не з апошняй...
Узрост: -- Крысоў: - Зарэгістраваны: 1 студзеня 2007 Паведамленняў: 248 Рэпутацыя: Падзякаваў: 37 Атрымаў падзяк: 14 Папярэджанняў: 0
Цытата: mikola
Можна ўвогуле прыбраць, каб нічога не паказвалася. А то насамрэч, збівае з панталыку. Дадам яшчэ каментары і колькасць праглядаў на малыя фоткі. А то незручна так. Праблема яшчэ з апошнімі каментарамі. Паказваюцца з першай, а не з апошняй...
будзе добра, як так і зробіш) а наконт каментаў, дык і хай сабе, можна й пралістаць...
Узрост: -- Крысоў: - Зарэгістраваны: 1 студзеня 2007 Паведамленняў: 248 Рэпутацыя: Падзякаваў: 37 Атрымаў падзяк: 14 Папярэджанняў: 0
зара будзе многабукаф
Цытата: Lesavik
Стварыце спачатку папкі куды можна запамповываць фоткі. Трэба каб былі папкі з усімі населеннымі пунктамі Вялейшчыны і туды з часам усе будуць дадаваць фоткі. Кпрыкладу папкі Куранца ці Даўгінава не існуе зато існуе папка малавядомай вёскі Кардон
прапаноўвайце якія альбомы трэба ствараць. фота можна закідваць у тыя альбомы, што ўжо створаныя, пасьля іх можна перакінуць у іншы альбом папка кардон існуе таму што у фотагалерэі ёсь здымкі кардону, а куранца няма бо ніхто яшчэ нічога не загрузіў.
для даведкі: на тэрыторыі Вілейскага раёна 407 населеных пунктаў. гэта калі уважаць за вялейшчыну адпаведны раён, а не шырэй. таму няма сэнсу ствараць адразу альбомы для кожнага НП. калі ёсь фота новай вёскі ці мястэчка - калі ласка закідвайце яго проста ў альбом "Населеныя пункты", указаўшы ў назве ці апісанні што цэ за пункт. і альбом зявіцца. дада.
Узрост: -- Крысоў: - Зарэгістраваны: 25 лютага 2007 Паведамленняў: 162 Рэпутацыя: Падзякаваў: 8 Атрымаў падзяк: 10 Папярэджанняў: 1
прапаноўвайце якія альбомы трэба ствараць. фота можна закідваць у тыя альбомы, што ўжо створаныя, пасьля іх можна перакінуць у іншы альбом[/qu
скідайце, стварайце, перакідайце..........чаму ўсё так складана ??? Некалькі разоў рабіў я папкі Куранца, Рэчак, Асаўца і кожны раз пасля мадэрнізацыі сайту яны некуды знікаюць. Калі вы ўжо сваімі крывымі ручачкамі адладзіце сайт ?
для даведкі: на тэрыторыі Вілейскага раёна 407 населеных пунктаў.
якая розніца? Хуць 407000 населенных пунктаў, стварыце 407 папак населенных пунктаў у алфавітным парадку і з цягам часу ўсе хто хоча будуць туды скідаць фоткі
Цытата: Lesavik
якая розніца? Хуць 407000 населенных пунктаў, стварыце 407 папак населенных пунктаў у алфавітным парадку і з цягам часу ўсе хто хоча будуць туды скідаць фоткі
1) тэхнічна доўгая і цяжкая аперацыя. 3) навошта каб вісела 400 пустых альбомаў? захажу я глянуць фоты вялейскіх вёсак - а там 407 альбомаў, з якіх мне трэба знайсці 10(20 ці 50), у якіх фоткі ўсё ж ёсь... вынік: немэтазгодна. трэба каб з'явіліся папкі: пішыце ў гэты форум, зробім. спецом для цябе: зрабіў тэчкі Куранца, Рэчак, Асаўца
З.Ы. я няведаю чага тым там дзе ствараў сваімі залатымі рукамі, але бачу што ты нават цытату на форуме аформіць ня можаш.
Узрост: -- Крысоў: - Зарэгістраваны: 4 красавіка 2007 Паведамленняў: 67 Рэпутацыя: Падзякаваў: 1 Атрымаў падзяк: 7 Папярэджанняў: 0
pytańnie, kali treba razmiaścić fotki u novy albom, i dadać navinu z getymi fotkami. treba, kab admin zausiody bačyŭ gety forum, kab chutka stvaryć albom. ja liču, što albomy treba nie zabaraniać stvarać naviedvalnikam...