ну, цікавы сайт увогуле, асабліва як я газэт не чытаю: "В Ружанах Триумфальная арка, как в Париже", "Белорусская шляхта, подобно фараонам, строила усыпальницы - пирамиды!" Вельмі важны момант - папулярызацыя гісторыя простым, даступным (недзе забаўляльным, з інтрыгамі і абавязкова фоткамі) шталтам падачы інфармацыі.
Наведвальнікі --
1
Узрост: --
З намі: 2 гады
Паведамленняў: 180
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 0
Атрымаў падазяк: 24
Папярэджанняў: 0
Мацкевіч усяго адзін з тых і ніякага даверу-павагі ў мяне не выклікае. Быў ён у Вялейцы, распавядаў свае "філязофскія" утопіі... Уменьне правільна гаварыць, гэта ўсяго толькі уменьне правільна гаварыць... Заўсёды зручна-выгодна быць каментатарам. Але да дзеяньняў гэтыя каментатары не даходзяць...
Мацкевіч усяго адзін з тых і ніякага даверу-павагі ў мяне не выклікае. Быў ён у Вялейцы, распавядаў свае "філязофскія" утопіі... Уменьне правільна гаварыць, гэта ўсяго толькі уменьне правільна гаварыць... Заўсёды зручна-выгодна быць каментатарам. Але да дзеяньняў гэтыя каментатары не даходзяць...
У мяне Мацкевіч выкладаў у калегіюме. І мне здаецца, ён гаворыць рэчы. У мяне і маіх сяброў гэта асоба выклікае павагу, бо гавора рэчы канструктыўныя, па-за беларускімі комплексамі. Гэта натуральна, што ёсь людзі, якія больш гавораць, а ёсь якія больш дзейнічаюць. Тыя што гавораць, гавораць якраз-ткі для тых, хто дзейнічае :). Ад гэткага падзелу нам не адысці, хоць быццам бы эпоха кастаў (жрацоў-ваяроў-ратаяў) ужо мінула.
А ў 1948 годзе 12 жніўня савецкія карныя органы арыштавалі (у Чэхаславакіі) Янку і Ларысу Геніюшаў, якія пазьней былі засуджаныя і сасланыя ў сібірскія лягеры.
Паведамленне адрэдагавана 11 жніўня 2008 21:47. Рэдагавалася 1 раз(а)