Аўтарызацыя

У нас на форуме

Гульні
Апошняе паведамленне Учора ў 15:57:17
перапіс-2009
Апошняе паведамленне 4 студзеня 2009 20:05
Камунікацыя на беларускай мове ў паўсядзённым жыцьці 1 2 3 >>
Апошняе паведамленне 4 студзеня 2009 15:43
ШТО ДЗЕЕЦЦА Ў БЕЛАРУСІ 1 2 3 4 >>
Апошняе паведамленне 2 студзеня 2009 13:10
праца сайта 1 2 3 ... 25 26 27 >>
Апошняе паведамленне 30 снежня 2008 00:06
гасьцявыя рэсурсы БайФлай
Апошняе паведамленне 22 снежня 2008 20:07
Праграмкі
Апошняе паведамленне 19 снежня 2008 13:28
анекдоты, жарты, прыказкі 1 2 3 4 >>
Апошняе паведамленне 17 снежня 2008 00:12
што дзеецца ў свеце 1 2 3 4 >>
Апошняе паведамленне 14 снежня 2008 21:19
А чаму????? 1 2 >>
Апошняе паведамленне 14 снежня 2008 20:58

А ў галерэі...

Брук

Брук
Каментары (0)
448x336, 36.5 Kb
   Усе форумы > Рознае > Усё што хочаце (у межах разумнага) Пошук па форуме
Папярэдняя тэма :: Наступная тэма  
Назад  <<  1 2 3  >>  Наперад

Расея лезе ў Грузію
  • 0
Lesavik Спасылка на пост #31 Дададзена: 18 жніўня 2008 15:42 + --   
Наведвальнікі
--
1
Узрост: --
З намі: 1 год 10 месяцаў
Паведамленняў: 213
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 8
Атрымаў падазяк: 10
Папярэджанняў: 0
Вынятка: mazay
Ага! У цябе доўгая. Не паспеў з'ехаць, як пачаліся пытанні дзіўныя, абвінавачанньнні ў рознай бязглуздасці, правакацыі...

У мяне гэтыя пытанні былі і ранней толькі я з табой не кантачыў і іх не абмярковываў і нічога ў маіх поглядах не з'мянілася пасля адезду акрамя як з'явіўся кампутар ды добры Інтэрнет а ў "хрустальном сосуде" я не меў такой магчымасці як набыць кампутар і ў адрозненні ад некаторых я не перафарбоўвываўся за "хлебушек с масліцем" ды "іногда деткам кусочек мяса".

Вынятка: mazay
Ну інакш я думаю, інакш, вас гэта здзіўляе. Вы лічыце сябе ахвярамі акупантаў. Ну і лічыце! Гуляйце далей.

А ахвяра акупантаў хутчэй за ўсё ты,так званы, трафей, інструмент каторы "маіць" улада ў сваіх інтарэсах
zuch Спасылка на пост #32 Дададзена: 18 жніўня 2008 22:01 + --   
Наведвальнікі
--
1
З намі: 1 год 11 месяцаў
Паведамленняў: 180
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 0
Атрымаў падазяк: 24
А пра што тутака спрэчка-звада? Хто большая/меншая ахвяра акупацыі? Я прапаную дзеяньні - прысутнасьць расейскіх акупацыйных войскаў - гэта, на жаль, зараз звышактуальна, бо заўтра ўжо маскалі пачнуць "бараніць ісконно рускіе" нафта-газаправоды і будзе не да інтэрнэт-форумаў... "Вышкі сувязі" у нашым рэгіёне - гэта дакладна адна з двух (пакуль толькі двух) у Беларусі расейскіх вайсковых базаў. Калі мы будзем чакаць (ня ведаю чаго) - хутка гэтых "російскіх міротворцев" стане яшчэ больш... Анекдоты ад мяне: - "Російскіе міротворцы." - "Російскіе міНотворцы." - Канал РТР паведамляе: "Російскіе міротворцы по просьбе населенія 32 раза на протяженіі суток бомбілі Тбілісі..."

Дададзена праз 20 хвілін 19 секунд:

http://belradio.fm/by/579/reports/22691/

Дададзена праз 1 хвіліну 38 секунд:

http://www.polskieradio.pl/zagranica/new
s/artykul89253.html
[цытаваць] [угару] 
jakub Спасылка на пост #33 Дададзена: 22 жніўня 2008 15:05 + --   
Адмін
--

З намі: 2 гады
Паведамленняў: 291
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 46
Атрымаў падазяк: 16
Скрадзенае ў грузінаў - на расейскіх кірмашах

На кірмашах Сочы, Нальчыка, Уладзікаўказа, Махачкалы, Маздока і іншых паўночнакаўказкіх гарадоў Расеі зьявіліся тавары, вынесенныя з Грузіі расейскімі вайскоўцамі, аб гэтым паведамляе "«MediaNews»".

На кірмашах праедаецца ўсё, што расейскія вайскоўцы здолелі вынесьці з Грузіі: вайсковыя формы грузінскіх жаўнераў, тэле-аудыа-відэа апаратура, кампутарная тэхніка, жаночая бялізна, шкарпэткі, ручнікі, унітазы, грэбні, дзіцячая вопратка, начоўкі, зубныя шчоткі...

Пра гэты ганебны факт расейскія СМІ нічога не паведамляюць

Дададзена праз 1 хвіліну 8 секунд:

Lesavik Спасылка на пост #34 Дададзена: 26 верасня 2008 13:51 + --   
Наведвальнікі
--
1
З намі: 1 год 10 месяцаў
Паведамленняў: 213
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 8
Атрымаў падазяк: 10
Генацыду ў Паўднёвай Асеціі не было

Генацыду ў Паўднёвай Асеціі ў пачатку жніўня, калі Грузія ўвяла войскі ў Цхінвалі, не было.

Пра гэта кіраўнік дэлегацыі Парлямэнцкай асамблеі Рады Эўропы Люк ван дэр Брандэ заявіў па вяртаньні з Цхінвалі на выніковай прэс‑канфэрэнцыі ў Тбілісі позна ўвечары ў чацьвер.

«Калі мы кажам пра генацыд, мы павінны казаць пра гэта асьцярожна. Мы ня можам назваць генацыдам тое, што адбылося ў Цхінвалі», ‑‑ сказаў кіраўнік дэлегацыі ПАРЭ.

Назад  <<  1 2 3  >>  Наперад

Падобныя тэмы форума

Інфармацыя
Наведвальнікі, змешчаныя ў групе Госці, не могуць пакідаць паведамленні ў дадзенай тэме.

Green, Ігар Сьпільнічэнка, Ізабэла Сіняўская, Ілья, імпрэза, Асавец, Астравец, АЭС, вёска, вайна, вершы, Волат, выбары, Вялляна, гімназія, газета, Гліннае, гурт, дыяспара, Зеніт, Зьміцер Вінаградаў, канцэрт, кніга, крызіс, Лілея, Лашутка, Наркевіч, Новік, ПАНаНеба, паэт, помнік, прафсаюз, прэзентацыя, рок-канцэрт, рэгіянальная, Смаргонь, сталоўка, сустрэча, фотаздымкі, эканоміка

Паказаць усе тэгі

Так, гэта эканамічна выгадна
Не, атам мірным не бывае
Хай будуюць, але на мяжы з Расеяй
Не, гэта зруйнуе экалогію і турызм
Абы не было вайны

-->

Пошук

Зараз на сайце

Карыстальнікаў: 0

Адсутнічаюць.

Робатаў: 0

Адсутнічаюць.

Гасцей: 3

20-ка апошніх наведвальнікаў:

Habeliak, Lesavik, _Han_, mikola, Corvus, jakub, pidguru, Tambouski vouk, taucka, Vialla, Кветачка, Pan_tadeush, Дэн, fabiyant, andros, BERAS, Zmicier, bublikvera, kon, Воля

Рэклама

Будзем рады вашай дапамозе.
Рэквізіты нашых электронных кашалькоў WebMoney:
B263665708680 (беларускі рубель)
E164155281496 (еўра)
Z161583402556(даляр)

Copyright © 2006 - 2009. VIALEJKA.ORG Усе правы абаронены. Адміністрацыя сайта можа размяшчаць артыкулы дзеля абмеркавання, не падзяляючы пункт гледжання аўтара. Пры выкарыстанні матэрыялаў актыўная спасылка на сайт VIALEJKA.ORG АБАВЯЗКОВАЯ. Rating All.BY Беларускі рэйтынг MyMinsk.com