Наведвальнікі --
1
Узрост: --
З намі: 1 год 10 месяцаў
Паведамленняў: 213
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 8
Атрымаў падазяк: 10
Папярэджанняў: 0
Вынятка: mazay
Ага! У цябе доўгая. Не паспеў з'ехаць, як пачаліся пытанні дзіўныя, абвінавачанньнні ў рознай бязглуздасці, правакацыі...
У мяне гэтыя пытанні былі і ранней толькі я з табой не кантачыў і іх не абмярковываў і нічога ў маіх поглядах не з'мянілася пасля адезду акрамя як з'явіўся кампутар ды добры Інтэрнет а ў "хрустальном сосуде" я не меў такой магчымасці як набыць кампутар і ў адрозненні ад некаторых я не перафарбоўвываўся за "хлебушек с масліцем" ды "іногда деткам кусочек мяса".
Вынятка: mazay
Ну інакш я думаю, інакш, вас гэта здзіўляе. Вы лічыце сябе ахвярамі акупантаў. Ну і лічыце! Гуляйце далей.
А ахвяра акупантаў хутчэй за ўсё ты,так званы, трафей, інструмент каторы "маіць" улада ў сваіх інтарэсах
Наведвальнікі --
1
З намі: 1 год 11 месяцаў
Паведамленняў: 180
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 0
Атрымаў падазяк: 24
А пра што тутака спрэчка-звада? Хто большая/меншая ахвяра акупацыі? Я прапаную дзеяньні - прысутнасьць расейскіх акупацыйных войскаў - гэта, на жаль, зараз звышактуальна, бо заўтра ўжо маскалі пачнуць "бараніць ісконно рускіе" нафта-газаправоды і будзе не да інтэрнэт-форумаў... "Вышкі сувязі" у нашым рэгіёне - гэта дакладна адна з двух (пакуль толькі двух) у Беларусі расейскіх вайсковых базаў. Калі мы будзем чакаць (ня ведаю чаго) - хутка гэтых "російскіх міротворцев" стане яшчэ больш... Анекдоты ад мяне: - "Російскіе міротворцы." - "Російскіе міНотворцы." - Канал РТР паведамляе: "Російскіе міротворцы по просьбе населенія 32 раза на протяженіі суток бомбілі Тбілісі..."
Адмін --
З намі: 2 гады
Паведамленняў: 291
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 46
Атрымаў падазяк: 16
Скрадзенае ў грузінаў - на расейскіх кірмашах
На кірмашах Сочы, Нальчыка, Уладзікаўказа, Махачкалы, Маздока і іншых паўночнакаўказкіх гарадоў Расеі зьявіліся тавары, вынесенныя з Грузіі расейскімі вайскоўцамі, аб гэтым паведамляе "«MediaNews»".
На кірмашах праедаецца ўсё, што расейскія вайскоўцы здолелі вынесьці з Грузіі: вайсковыя формы грузінскіх жаўнераў, тэле-аудыа-відэа апаратура, кампутарная тэхніка, жаночая бялізна, шкарпэткі, ручнікі, унітазы, грэбні, дзіцячая вопратка, начоўкі, зубныя шчоткі...
Пра гэты ганебны факт расейскія СМІ нічога не паведамляюць
Наведвальнікі --
1
З намі: 1 год 10 месяцаў
Паведамленняў: 213
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 8
Атрымаў падазяк: 10
Генацыду ў Паўднёвай Асеціі не было
Генацыду ў Паўднёвай Асеціі ў пачатку жніўня, калі Грузія ўвяла войскі ў Цхінвалі, не было.
Пра гэта кіраўнік дэлегацыі Парлямэнцкай асамблеі Рады Эўропы Люк ван дэр Брандэ заявіў па вяртаньні з Цхінвалі на выніковай прэс‑канфэрэнцыі ў Тбілісі позна ўвечары ў чацьвер.
«Калі мы кажам пра генацыд, мы павінны казаць пра гэта асьцярожна. Мы ня можам назваць генацыдам тое, што адбылося ў Цхінвалі», ‑‑ сказаў кіраўнік дэлегацыі ПАРЭ.