Адмін --
Узрост: --
З намі: 1 год 10 месяцаў
Паведамленняў: 527
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 48
Атрымаў падазяк: 14
Папярэджанняў: 0
[/b]А я вось думаю пукуль у нас пры ўладзе такая апазіцыя, я не памыліўся, яно нажаль так, зараз цяперашняя апазіцыя пры ўладзе ва ўсіх сэнсах. Так вось, пакуль будзе такая апазіцыя, ў Беларусі НІЧОГА не зменітца![b]
Апазіцыя такая, які і народ. Так не высьпелі ячшэ беларусы. І апазіцыянеры, якіх ты так не любіш, робяць сваю справу. Можа табе, мне, яшчэ тысячам гэта не падабаецца. Але ёсьць добры варыянт - зрабіць лепш!
Ну хай такія як ты, тыя хто раздзяляе твае погляды створаць новую партыю ці ўступяць у КХП Пазьняка. Хай робяць СВАЮ ПРАВІЛЬНУЮ справу.
Тады іх можна паважаць!
І ты кажаш - апазіцыя. Я не магу ад цябе даведацца - ты апазіцыя ці не? Калі не - то хто ты? Калі - так, то да якой апазіцыі ты належышы і што тая, хай сабе правільная, апазіцыя робіць для зьмяненьня сітуацыі?
ты можаш адказаць нармальна? без крыкаў пра грантасосаў? такіх крыкаў я магу і па БТ паслухаць, шчыра кажучы, кожны дзень.
Наведвальнікі --
1
Паведамленняў: 213
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 8
Атрымаў падазяк: 10
Апазіцыя такая, які і народ. Так не высьпелі ячшэ беларусы. І апазіцыянеры, якіх ты так не любіш, робяць сваю справу. Можа табе, мне, яшчэ тысячам гэта не падабаецца.
Народ можа і выспеў а хутцэй пераспеў і абсыпаўся а цяпер паціху гніе. Народу патрэбен лідэр каторы іх бы павёў а яго няма а хто быў тыя далёка ці навогул зніклі без вестак. Хачу ўдакладніць, усе мае выказванні наконт грантасосаў тычатца толькі так званых лідэраў апазіцыі а не шэраговых апазіцыянэраў каторыя церпяць як ад улады так і ад сваіх кіраўнікоў-грантасосаў.
Ну хай такія як ты, тыя хто раздзяляе твае погляды створаць новую партыю ці ўступяць у КХП Пазьняка. Хай робяць СВАЮ ПРАВІЛЬНУЮ справу.
І ты кажаш - апазіцыя. Я не магу ад цябе даведацца - ты апазіцыя ці не? Калі не - то хто ты? Калі - так, то да якой апазіцыі ты належышы і што тая, хай сабе правільная, апазіцыя робіць для зьмяненьня сітуацыі?
Я ўжо некалькі разоў пісаў што да як. Але, вы, ці не ўважліва чытаеце ці хутка забываеце прачытанае. Дарослы ўжо хлопец, сам зрабі высновы
Створаць амо ўжо стварылі. А чаму трэба партыю ствараць? Тут можна нешта змяніць толькі падпольнай дзейнасцю.
Адмін --
Паведамленняў: 527
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 48
Атрымаў падазяк: 14
Тут можна нешта змяніць толькі падпольнай дзейнасцю.
Не супраць :)
Але тады палітычныя партыі і падпольныя арганізацыі будуць працаваць у розных сферах. Ды няма чаго і сварыцца. Хай працуюць і адныя - так як лічыаць патрэбным, выкарыстоуваючы свае метады, і другія хай працуюць выкарыстоўваючы свае метады. Галоўнае каб для Беларусі.
Наведвальнікі --
1
Рэпутацыя:
Як перадаюць інфармацыйныя агенцтвы, на сустрэчы ў Люксэмбургу міністры замежных справаў краінаў ЭС пагадзіліся прыпыніць на паўгоду візавыя абмежаваньні, накладзеныя на Аляксандра Лукашэнку і ягоных падначаленых. Такім чынам яны спадзяюцца паспрыяць дэмакратызацыі Беларусі.
Наведвальнікі --
1
Рэпутацыя:
Амбасада Нямеччыны адмовіла ў візах беларускім праваабаронцам
Еўрапейскае радыё для Беларусі
Праваабаронцы і журналісты падавалі заяўкі ў нямецкую амбасаду на шэнгенскія візы. Яны меліся прысутнічаць 16 кастрычніка на круглым стале з дэпутатамі бундэстагу, дзе будуць абмяркоўвацца беларускія парламенцкія выбары 2008 года. Пра гэта Еўрарадыё паведаміў праваабаронца Ўладзімір Лабковіч — адзін з чатырох чалавек, якія не атрымалі візы.
Ён адзначыў, што раней праваабаронцы неаднаразова атрымлівалі шэнгенскія мульцівізы, бо маюць шчыльныя кантакты з праваабаронцамі Нямеччыны. Гэтым разам беларускім прадстаўнікам адмовілі ў візах без тлумачэньня прычынаў.
Лабковіч: Спадзяюся, што гэтая новая сітуацыя выкліканая нейкімі тэхнічнымі непаразуменнямі, а не новымі тэндэнцыямі. Не хацелася, каб актывісты грамадзянскай супольнасці не мелі магчымасці выязджаць у краіны Еўрасаюза, а прэзідэнт Беларусі (які шмат зрабіў, каб знішчыць гэтую супольнасць) меў такую магчымасць.
]Сп.Лабковіч заявіў, што спадзяецца на хуткае вырашэнне праблемы.
Ну вось відаць ужо ёсць каму даваць візы-лепшаму сябру нямецкага народу и вялікаму пачытацелю и добраму вучню Гитлера!
Спадзяюся, што гэтая новая сітуацыя выкліканая нейкімі тэхнічнымі непаразуменнямі, а не новымі тэндэнцыямі.Сп.Лабковіч заявіў, што спадзяецца на хуткае вырашэнне праблемы.
]
Хацелася дадаць, у немцаў, так званых, тэхнічных праблем не бывае а тым больш у такіх справах. Бюрактрачычная машына працуе без збояў як казаў адзін вядомы чалавек: "Немецкий порядок формировался веками!..."
Паведамленне адрэдагавана 15 кастрычніка 2008 14:50. Рэдагавалася 2 раз(а)