Зоя Справядлівая! Вашыя радкі пра фантань - гэта ВЕЛЬМІ актуальна як для мяне на сёньня! Дзякуй! Нават расплакацца хочацца! Справа ў тым, што мой дом па вул. КАСТРЫЧНІЦКАЙ №36 ужо ТРЭЦІЯ СУТКІ - без вады!!!!!!!! Няма ніякай! А каб той фаньтань ды ў маю кватэру......... І каб паадсыхалі ручкі й ножкі й усё, што можа адсохнуць у тых, хто вінаваты ў гэтай сытуацыі, хто трымае 30 кватэраў на сухой галадоўцы, хто экспэрыментуе з маімі нэрвачкамі - каб ім паадсыхала ўсё!... Я абтэлефанаваў усіх (толькі ў Сінілы працоўны тэлефон не адказаў) - але "усе" ня вельмі й жадалі мяне слухаць... Карацей - вады няма і я нават ня ведаю ці ўдасца зацаніць наступны Ваш, Зоя Справядлівая!, геніяльны твор пра гонар... нарэшце - бывайце здаровыя... Ледзь не забыўся - асноўнае кубло выкрадальнікаў вады, змоўшчыкаў-безмазгоўшчыкаў - у вялейскім Райпо - гэтая галімая арганізацыя чамусьці зьяўляецца загадчыкам 30-ці кватэрнага дому, зьбірае грошы за "камунальныя паслугі".... О! Каб іх заліло той вадой, што не адліваецца мне ды за мае грошы!!!!!! СОРАМ! Толькі ганьба і сорам Райпоўскаму Садому і Гаморы. А ў Вялейскую Кнігу Гонару, баюся, ў бліжэйшыя 15-20 гадоў і запісаць ня будзе чаго - хіба гэтыя райпоўска-жлобскія паскуднікі павыміраюць раней... Чым ганарыцца ў саўдэпіі - маразмам? Не, гэта безь мяне...
Здравствуйте! Извините, что не на белорусском. Случайно никто не знает, что за человек ходит по свалке в сельскохозяйственном лицее и собирает выброшенную студентами еду. Например жареную картошку собирает каждый кусочек. И всё что там съедобно и кушает.(((( И кой какие вещи: носки, майку. Ну в общем всё, что выбрасывает студент. Я только знаю, что он маленький, похож на ребёнка и не молодой. он спился или как?
Нездарма кажуць, што нават самае лепшае прыядаецца, надкучвае... Я лічу, што калі моцна захацець, можна ўбачыць у нашым горадзе шмат чаго станоўчага. А тое што вакол усё і для ўсіх дрэнна ды ня так як хацелася б - вядомая справа. Лягчэй за ўсё выкінуць з сябе негатыў...а вось сабраць у адно цэлае тое нешматлікае станоўчае, тое што доўгі час знішчалі ды і зараз працягвюць - зусім іншая і напэўна цяпер нікому непатрэбная справа, а таму і складаная. А каб зразумець наколькі моцныя пачуцці да Вялейкі - магу даць параду - з'едзьце ў іншы горад на нейкі час. А калі такое не магчыма ажыццявіць - заплюшчыце вочы і ўявіце наш родны горад... Няўжо бачыцца толькі негатў? Ніколі не паверу!
Лягчэй за ўсё выкінуць з сябе негатыў...а вось сабраць у адно цэлае тое нешматлікае станоўчае
Сабіраюць у адно цэлае НЕШМАТЛІКАЕ станоўчае на БТ, ОНТ і у СБ. Адзіны пазітыў!!! Аж занадта! А кніга сораму на тое і ёсьць, каб існавала крытыка. А крытыка (адмысловая, зразумела) -- гэта вельмі пазітыўная рэч! :)))
Урэшце, ніхто ж ні замінае ганарыцца станоўчым і выказваць пазітыў, стварыўшы альтэрнатыву крытыцы.
Паведамленне адрэдагавана 17 лістапада 2008 00:16. Рэдагавалася 1 раз(а)