Адмін --
Узрост: --
З намі: 2 гады
Паведамленняў: 291
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 46
Атрымаў падазяк: 16
Папярэджанняў: 0
наконт новага дызайну сайта па першае вельмі нечакана, варта было б абвестку якую зрабіць ці што адразу досыць нязвыкла, але калі прыгледзіцца, дык нават трохі і зручней сайт стаў. напрыклад тое што назва артыкула і рубрыкі у розных радках нарэшце пішуцца. ну і увогуле сайт так выглядае менш груваздкім, больш акуратным
з мінусаў: - вельмі нязручна выглядае "у нас на форуме". неяк як каша. незразумела што там дзе. - вельмі нязручная стала навігацыя. так, раней яна займала шмат месца, але ж гэта важна штука. а зараз яна схаваная незразумела куды. я дык ледзь знайшоў, а як старонням наведвальніку? - на мой погляд сайт мусіць трымаць марку, то бок не мяняць кожны месяц дызайн. калі ўжо выбіраем гэткі - хай ужо будзе такім увесь астатні час. бо гэтак людзі запамінаюць. зараз людзі байнэта памятаюць мінулы дызайн. глянуць і скажуць: "не, мы на іншым вялейскім сайце былі"
Гэта што - рэвалюцыя на нашым сайцк, ці прапанова да абмеркавання? Хаця б рэферэндум правялі. З загадзя вядомымі вынікамі ... Нічога так сабе, Сімпатычна. Паглядзім. Я таксама за рэвалюцыю. "Ніва" - на наркамаўцы, Вялейка.орг - блакітная Але перамены патрэбныя. Проста Зойка. Справядлівая.
Дададзена праз 2 хвіліны 28 секунд:
Сама не заўважыла. Я ўжо год на сайце. І ніводнага віншавання. Нават ад Тамбоўскага Ваўка.
Адмін --
Узрост: --
З намі: 2 гады 1 месяц
Паведамленняў: 218
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 15
Атрымаў падазяк: 10
Папярэджанняў: 0
Вынятка: jakub
p ('')
Глядзі " . Яны павінны быць напачатку назвы і пасля. І толькі у адным экзэмпляры. Калі будзе "" гэта памылка, бо ты зачыняеш слова і адразу распачынаш і пачынаецца блітаніна ў кодзе.
alt="Прэзентацыя часопісу "Partysan"" title="Прэзентацыя часопісу "Partysan""
на назве прыбяры знакі " і паглядзі. Павінна працаваць.
Заўтра выкладу першую версію гульні "Каменчыкі", што было ў мяне як кантрольнае заданне на курсах.
Дададзена праз 54 секунды:
Вынятка: Воля
А ці будзе навагодняе аздабленне? ну там сняжынкі, зорка калядная?
Хацеў снег павесіць, дык не працуе...
Дададзена праз 44 хвіліны 19 секунд:
Каб выдзяліць назву можна карыстацца сімваламі \"Назва\", тады і назва будзе паказана ў двукоссях.