Адмін --
Узрост: --
З намі: 1 год 10 месяцаў
Паведамленняў: 527
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 48
Атрымаў падазяк: 14
Папярэджанняў: 0
У панядзелак, 7 красавіка, на Вязынскай дарозе адбылося дарожна-транспартнае здарэнне з удзелам высакапастаўленых асобаў Вялейкі.
Пры спробе абгону лоб-у-лоб сутыкнуліся дзьве казённые "волгі".У той, што ішла на абгон сядзелі начальнік РАЙАНА Уладзімір Міхайлавіч Бадзееў(у народзе - Старшы) і начальнік адзела райвыканкаму па спорту і турызму Віталій Вайда, у "волзе", якая трапіла насустрач ехаў галоўны інжынер вялейскага лясгасу спд. Басацкі.
Па некаторых дадзеных пасажыры "волгі №1" зноходзіліся ў стане алкагольнага ап'янення.
У выніку аварыі ў шпіталь зь цяжкімі траўмамі трапілі спд-ры Вайда і Басацкі. Сп. Бадзееў "аддзелаўся" легкім іспугам і ацьвярожаннем.
Адмін --
Рэпутацыя:
У Вялейцы апошнім часам адбылося шмат трагічных впадкаў на будўлях.
Ужо абмяркоўвалася, што адзін работнік з ПМК, якім кіруе Смолік, загінуў пад стралой. Прычым адбылося гэта па віне кранаўшчыка. Ён паставіў кран на 2 "лапы", а не на 4, як трэба. Прычым, кажуць, што той жа рабочы, які загінуў, у машыне хуткай дапамогі, у шокавым стане курыў і сказаў кранаўшчыку: "а я ж казаў давай 4 "лапы" паставім". І потым памёр.
А пару дзён таму, з 4 паверху таго ж ПМК, зваліўся малады хлопец. Прозьвішча яго Святоха. Ён ломам раўняў пліту перакрыцьця стоячы спіной да вуліцы. Абгароджы не было. Лом саслізнуў і хлопец зваліўся. Памёр адразу.
Наведвальнікі --
1
З намі: 1 год 8 месяцаў
Паведамленняў: 50
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 13
Атрымаў падазяк: 7
Сумна... У гэтай сям'і ёсць яшчэ адзін сын Руслан. Інвалід дзяцінства. Бацькі возяць яго ў калясцы, а цяпер і Вадзім сышоў назаўсёды. А кажуць бомба ў адну варонку не трапляе...
Адмін --
Рэпутацыя:
так, маці гэтага хлопца ў таварыстве дзяцей-інвалідаў кіруе. яе сын там у арганізацыі.
а цяпер з-за такой сістэмы аховы працы і другі загінуў.
Магу яшчэ прау такіхх гісторый распавесьці. Сумных. Хай тым хто вінаваты будзе сорамна.
1. у ПМК-186 за гэты час таксама чалавек зваліўся з паверху. толькі з трэцяга. ён застаўся жывы і ляжыць у шпіталі.
Дададзена праз 2 хвіліны 12 секунд:
2. у інтэрнаце №2 з-да Зеніт жыў чалавек 70-ці гадовага ўзросту. У яго у душавой прапала святло. ён выклікаў электрыкаў, але так ніхто яму святло і не зрабіў на працягу 2 месяцаў. Аднойчы ў цемры ён палез у душ, пасьлізнуўся, стукнуўся галавой і памёр.
Воля, наўрад ці атрымаецца - прывыклі думаць негатыўна, заўважаць горшае, перабіраць свае ды чужыя хібы, няўдачы - гэта такі беларускі менталітэт - "усё дрэнна, а заўтра яшчэ горай будзе"
на Дзяды заехаліся зь сябрам да Касуцкіх Крыжоў... вечарэла... было ясна, што акрамя нас "з уласнай ініцыятывы" ніхто сюды не наведаўся.... ня тое, што сорамна - больш паскудна... у населенія, відаць, нарыхтоўка капусты ня скончылася, а "актывісты" ужо мэмуары пішуць, аблом сраку ад канапы адарваць...
а давайце скажам што-небудзь добрае у адрас роднага горада! і створым кнігу гонару!
Вынятка: Vialla
Воля, наўрад ці атрымаецца - прывыклі думаць негатыўна, заўважаць горшае, перабіраць свае ды чужыя хібы, няўдачы - гэта такі беларускі менталітэт - "усё дрэнна, а заўтра яшчэ горай будзе"
Атрымаецца. Вось я прапаную першай старонкай у Кнігу гонару свае чарговыя пранікнёныя радкі: Майму Пальмаграду Какосавы Рай
Какосы выспелі на Пальмах – Год ураджайны быў у нас: А чё? В Вилейке все нормально! Пасадзім ля фантана й ананас!
Мой Пальмаград! Любоў мая да дошкі! Ты дарагі у пальмавай красе. Няхай нам пазайздросціць хто хоць трошкі. Няхай зайздросцяць нам, урэшце, ўсе!
Красуй, квітней, фантань ажно да неба! І Пальмаў мы сваіх не аддадзім! Жывем у шчасці, што яшчэ тут трэба? Я не адна. А Пальмаград – адзін!