Мне яна таксама косткай у горле. Ды мне лягчэй - горлы тры Навошта яе з нашай терыторыі убіраць? Няхай сядзяць і плацяць грошы. Я думаю гэта лімонаў 10 у год баксаў. нават калі толькі 1 млн застанецца ў месным бюджэце, дык хопіць і на дарогі і на школы.
Наведвальнікі --
1
Узрост: --
З намі: 1 год 10 месяцаў
Паведамленняў: 178
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 0
Атрымаў падазяк: 24
Папярэджанняў: 0
згодны з "ваўком" - чым тутака менш маскалёў (ды іхніх боталізаў), тым лепш беларусам. гэта аксыёма. праверана гісторыяй шматвекавой - толькі зло ад усходніх суседзяў. а зараз гэтая пачвара яшчэ й тлусьцее-разьядаецца на нафтавай "халяве". але ж яна сама сябе і зьесь. няма там пэрспэктывы. і ў базы гэтай няма маскальскага працягу.
Наведвальнікі --
1
Узрост: --
З намі: 1 год 8 месяцаў
Паведамленняў: 211
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 8
Атрымаў падазяк: 10
Папярэджанняў: 0
База, як ваенны аб'ект, для Расеі ужо вялікай ролі не адыгрывае калі не сказаць што ніякай карысці ў ваенным плане не мае і не меючы гэтай базы ў плане абароны Расея нічога не згубе. Гэтая база для Расеі толькі цешыць яе імперска-акупацыйныя амбіціі. Гэтае тое самае што дзе-небудзь пад Мажайскам размясціць беларускую роту сувязі. Толку ніякага а прыемна! А вось плаціць за выкарыстанне зямлі трэба. Ні за якія грошы Расея не дазволіць пабудаваць пад Мажайскам казарму для беларускай роты сувязі. А тут cколькі зямлі пустуе!? Асушыць балота і колькі бульбы можна пасадзіць А тут усё на халяву, ніякіх выдаткаў. Нават беларусы служаць і галава не баліць дзе ваенным жыць, дзе іх потым дзець калі іх нарэшце выпруць з беларускай зямлі. Я, на месцы Лукашэнкі дамовіўся бы з кітайцамі, сябры ж! І падзяліў Расею па мяжы Уральскіх гор. Да Уральскіх гор Вялікая Беларуская Імперыя за Уралам-Кітай
Вэнэсуэльскія камандас на Вялейшчыне... Горда лунае жоўта-блакітна-чырвоны штандар (ён зьмяніў Андрэеўскі Крыж). Мулацкі патруль крочыць па Вялейцы. Вялейчукі-служачыя вэнэсуэльскай вайсковай базы вучаць гішпанскую, каб трапіць на навучаньне на бераг Атлянтычнага акіяну. Летам у ваколіцах мястэчка праводзяцца вучэньні "Цукровы трасьнік".