Узрост: --
З намі: 3 гады
Паведамленняў: 677
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 100
Атрымаў падазяк: 19
Папярэджанняў: 0
Так, хутчэй скульптура, а не помнік.
А месца, хай сабе і тут стаіць. Хоць пабачаць усе. Хутка зьявіцца яшчэ адзін помнік. З'нясуць бар "Дубочак". На яго месцы пабудуюць кавярню і летнюю пляцоўку з выхадам на бераг рачулкі Пляснянкі. Рачулку пачысьцяць і упарадкуюць бераг. А побач будзе стаяць помнік Ігнацію Ходзьку, бо вуліца гэтая названа ў яго гонар. Вось гэта будзе ўжо сапраўдны помнік.
З намі: 2 гады 7 месяцаў
Паведамленняў: 160
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 0
Атрымаў падазяк: 20
Папярэджанняў: 0 Cказалі Дзякуй: 1
Люблю канкрэтыку. З.С. (Зоя Сарамлівая)
Парк, лес, луг, саўна, начныя вялейскія вуліцы (пры наяўнасьці флікера!) - гуляйце, сустракайцеся з мальчыкамі, Зоя! Жыцьцё цудоўнае! Навошта заўчасна лезьці на могілкі? Дзіўная цяга нейкая...
З намі: 2 гады 3 месяцы
Паведамленняў: 100
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 5
Атрымаў падазяк: 17
Папярэджанняў: 0 Cказалі Дзякуй: 1
Цытата: Kon Непонятливый
Парк, лес, луг, саўна, начныя вялейскія вуліцы (пры наяўнасьці флікера!) - гуляйце, сустракайцеся з мальчыкамі, Зоя! Жыцьцё цудоўнае! Навошта заўчасна лезьці на могілкі? Дзіўная цяга нейкая...
Цытата: Habeliak
Якая б крытыка ні гучала, але ў нашым слаўным горадзе Вяльляна - найлепшы помнік.
Цытата: Зоя Ироничная
А колькі харошых помнікаў на гарадскіх могілках нашага слаўнага горада! Зоя.
Адзін Бунт мяне зразумеў.
Цытата: Bunt уцямлівы
Я падтрымліваю думку пра лепшае размяшчэньне помніка. А можа хто паведаміць мне, ня адукаванаму, чаму помнік? А не якая-небудзь статуя...
Я казала, што помнікаў і так дастаткова. На могілках. А гэта – проста статуя. Проста яе паклалі. На некрафілію не хварэю. Зоя. Здаровая дзеўка. Кроў з малаком.
Паведамленне адрэдагавана 27 снежня 2007 00:08. Рэдагавалася 1 раз(а)
З намі: 3 гады 3 месяцы
Паведамленняў: 267
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 3
Атрымаў падазяк: 13
Папярэджанняў: 0 Cказалі Дзякуй: 2
Цяпер маладыя на вясельлях могуць ускладаць кветкі да Вяльляны. Новая традыцыя будзе. Ёсьць таксама нагода назваць новую якую-небудзь кавярню "Ля Вяльляны", скажам. Ці спатканьне прызначыць там можна. Працавала б толькі фантазія!