CCCP не мая эпоха. Ня вельмі часта гляджу фільмы, зробленыя СССР. Але пра знак якасьці згодзен з Вамі. Зараз навучыліся расейцы рабіць якасныя (па якасьць відэа) фільмы, але не самі ж да таго прыйшлі.
Адмін --
Узрост: --
З намі: 2 гады 4 месяцы
Паведамленняў: 538
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 51
Атрымаў падазяк: 15
Папярэджанняў: 0
Калі сур'ёзна, то фільмаў гляжу ня шмат. Вось, напрыклад, ні "Піратаў Карыбскага мора", ні "Уладара калец" не глядзеў. Праўда не прынцыпова, а таму што не трапіліся пад руку. А часу каб іх адмыслова шукаць няма.
праўда сёньня дзяўчаткі прынеслі "ілюзіяніста" пра якога тут насайце шмат пісалі, сёньння мабыць пагляжу.
А я не люблю глядзець такія фільмы, як "Уладар кольцаў", ці нават "Гары Потара" не глядзеў, ні воднай часткі. Не вельмі люблю фантастыку, ну якая ўжо зусім не рэальная. Я рэаліст. Фільмаў шмат маю, і доступ ёсьць да вялікай колькасьці фільмаў. Зараз ужо й часу няма глядзець - сэсія.
Усё роўна глядзець ня буду!!! Ня вельмі люблю на столькі раскручаныя фільмі, да й па-жыцьці нічога не люблю такога.Можа і добры фільмец, але не магу... Можна разглядаць мульты, вось нядаўна паглядзеў Surf's Up. Пра пінгвінаў, прыгожа зроблены. Да і нават з сэнсам.
"А дзе ж здаровы рамантызм?" Рэалізм не азначае, што няма рамантьзму.
Наведвальнікі --
1
Узрост: --
З намі: 2 гады 1 месяц
Паведамленняў: 71
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 3
Атрымаў падазяк: 8
Папярэджанняў: 0 Cказалі Дзякуй: 1
"Уладар пярсьцёнкаў" класны фільм. Раскручаны ці не раскручаны, якая розніца? Ты ведаеш хоць адзін фільм, які б атрымаў столькі ж Оскараў? Ці гэта для цябе не паказчык? Тым больш, што фільм сапраўды файны, не горшы за "Достучаться до Небес". І ніколі не кажы дрэнна пра фільм, які нават не глядзеў.
Оскары, не для мяне. Давайце павесім апытаньне павесім пра фільм. Упэўнены, што за "Уладар кольцаў" будзе больш галасоў, але я не прынцыпова ня буду глядзець, і пастаўлю "НЕ!!!" Нейкі я завельмі прынцыповы...