Узрост: -- Крысоў: - Зарэгістраваны: 1 студзеня 2007 Паведамленняў: 243 Рэпутацыя: Падзякаваў: 37 Атрымаў падзяк: 12 Папярэджанняў: 0
Цытата: Tambouski vouk
Слухайце! як мы усё ж зможым падтрымаць Тыбет?
ну вось мы ўжо гэта робім! прагляд фільму "Тыбет. Страчаныя людзі." зладзілі. можна заняцца актыўным распаўсюдам запісаў гэтага фільму. дзьвух сабак б'ем - людзі будуць глядзець беларускамоўны фільм + атрымоўваюць інфу пра тыбет
Калі сур'езна, то трэба наладзіць акцыю ”Адпомсьці кітайцам за свае пакуты!!!” і публічна на вогнішчы інквізіцыі папаліць усе кітайскія нізкаякасныя (а яны толькі такія ў кітайцаў і ёсьць) тавары (цацкі, што істэрычна пішчаць і ламаюцца праз пяць хвілін, зарадкі для тэлефонаў, што б’юць токам сваіх уладальнікаў і г.д.). Думаю, жадаючых знойдзецца нямала!
Паведамленне адрэдагавана 9 красавіка 2008 00:57. Рэдагавалася 1 раз(а)
Узрост: -- Крысоў: Зарэгістраваны: 2 кастрычніка 2007 Паведамленняў: 152 Рэпутацыя: Падзякаваў: 2 Атрымаў падзяк: 3 Папярэджанняў: 0
Volychka---трэба наладзіць акцыю ”Адпомсьці кітайцам за свае пакуты!! Ці можна простым людзям помсціць за тое, што робіцца бюракратамі ад улады? Хай і кітайскімі бюракратамі? Я - супраць гэтай акцыі. Акцыя павінна быць мірнай, а не злоснай і зьнішчальнай.
Узрост: -- Крысоў: - Зарэгістраваны: 29 красавіка 2007 Паведамленняў: 32 Рэпутацыя: Падзякаваў: 2 Атрымаў падзяк: 8 Папярэджанняў: 0
Я ж мела на ўвазе штодзенныя пакуты ад тых кітайскіх тавараў, што запаланілі рынак, іншымі словамі -- дыскамфорт ад недабраякаснай прадукцыі. Пэўна, толькі слова "пакуты" замоцнае. Але ж то лозунг! Гэта не такая ўжо і злосная акцыя... Штосьці кшталту байкоту нізкай якасьці і плагіяту.
Я гасьцінна сустрэну любога госьця з любой краіны сьвету, калі госьць паважае мой дом і мае традыцыі. Але ж такі прынцып узаемнай павагі перастаў дзейнічаць: ўзяць, хаця б, той жа прыклад з мэбляй, якая не пасьпеўшы пабыць новай выносіцца на сьметнік і шмат чаго іншага. І тут ужо справа не ў бюракратах ад ўлады, а ў стаўленні менавіта простага кітайца. Верагодна на сто ад соткаў, што не ўсіх простых кітайцаў. Але тэндэнцыя менавіта такая.
Узрост: -- Крысоў: - Зарэгістраваны: 25 лютага 2007 Паведамленняў: 150 Рэпутацыя: Падзякаваў: 8 Атрымаў падзяк: 10 Папярэджанняў: 1
Цытата: Volychka
Я ж мела на ўвазе штодзенныя пакуты ад тых кітайскіх тавараў, што запаланілі рынак, іншымі словамі -- дыскамфорт ад недабраякаснай прадукцыі. Пэўна, толькі слова "пакуты" замоцнае. Але ж то лозунг! Гэта не такая ўжо і злосная акцыя... Штосьці кшталту байкоту нізкай якасьці і плагіяту.
А хто вас прымушае купляць кітайскае!? Дзіўныя вы людзі! А так што купляеце тое і прадаюць. Попыт параджае прапанову. Купляйце якаснае амэрыканскае. Дарэчы ёсць вельмі якасныя цацкі, к прыкладу, італьянскія. А так як кажуць- скупы плаце два разы!
Кітайцы мне не сябры але каб не кітайскія тавары хадзілі бы беларусы голыя і гулялі б з чугуннымі цацкамі.
Дададзена праз 8 хвілін 53 секунды:
Арыштаваны адзін з найбагацейшых бізнэсоўцаў Беларусі
Супрацоўнікі міліцыі арыштавалі вядомага прадпрымальніка, кіраўніка Гандлёвага дому «Ждановічы» Яўгена Шыгалава. Міністар унутраных справаў Уладзімір Навумаў паведаміў, што разам з Шыгалавым арыштаваныя ягоны намесьнік і дзяржаўны чыноўнік, прозьвішча якога не называецца.
Узрост: -- Крысоў: - Зарэгістраваны: 29 красавіка 2007 Паведамленняў: 32 Рэпутацыя: Падзякаваў: 2 Атрымаў падзяк: 8 Папярэджанняў: 0
Цытата: Lesavik
А хто вас прымушае купляць кітайскае!? Дзіўныя вы людзі! А так што купляеце тое і прадаюць. Попыт параджае прапанову. Купляйце якаснае амэрыканскае. Дарэчы ёсць вельмі якасныя цацкі, к прыкладу, італьянскія. А так як кажуць- скупы плаце два разы!
На тое і звяртаецца ўвага, каб куплялі якасныя тавары. Вось толькі тыя ж італьянскія цацкі Chicco, каб і хацеў купіць, то часам і ня знойдзеш ці кошт іх будзе штучна завышаны, бо прапанова іх значна меньшая з-за нізкаякасных канкурэнтаў. Вунь і Еўропа не так даўно сутыкнулася з праблемай, як абмежаваць уплыў дзіцячых цацак са шкодных для здароўя матэр'ялаў кітайскіх вытворцаў. Хоць там і італьянскіх, і амерыканскіх поўна.
Паведамленне адрэдагавана 9 красавіка 2008 19:39. Рэдагавалася 1 раз(а)
Узрост: -- Крысоў: - Зарэгістраваны: 25 лютага 2007 Паведамленняў: 150 Рэпутацыя: Падзякаваў: 8 Атрымаў падзяк: 10 Папярэджанняў: 1
Цытата: Volychka
Вунь і Еўропа не так даўно сутыкнулася з праблемай, як абмежаваць уплыў дзіцячых цацак са шкодных для здароўя матэр'ялаў кітайскіх вытворцаў. Хоць там і італьянскіх, і амерыканскіх поўна.
Цытата: Vialla
абалдзець што дзеецца:
http://feduta.livejournal.com/304406.htm
l?nc=5&style=mine
А чаго вы чакалі ? З сучаснай бел.ўладай ды і апазіцыяй хутка з дзіцячага садка будуць выключаць дзяцей за тое што яны ведаюць некаторыя словы па-беларуску. І як можна назваць беларускай апазіцыяй і ўладай людзей каторыя не размаўляюць па-беларуску і каторыя падпарадковываютца хто маскалям хто панам з Захаду??? Праакупантская ўлада і апазіцыя ! Але кожны зарабляе як можа гэта на іх сумленні калі яны яго маюць. У гэтай сітуацыі вызывае павагу толькі адзін чалавек каторы не пабаяўся выказаць сваю грамадзянскую пазіцыю і зрабіць сапраўдны ўчынак гэта дырэктарка школы з якой выключылі І.Шыло і нічога не каштуюць усе разам пустыя дэклярацыі апазіцыі каторай патрэбны такія "терпілы" як Шыла каб рабіць свае справы.
Цытата: Black-Sea
Калі так, ёсьць выйсьце: http://anonymouse.org/anonwww.html
Паспрабаваў. Здаетца атрымоўвываетца. На сайце http://2ip.ru/ дзе можна даведатца свой бягучы ІР рэальны ІР не высвятляетца. Рэальны ІР можна высвятліць толькі ў уладальніка http://anonymouse.org . Але ўсё гэта як і карыстанне ананімнымі проксі-сэрверамі і баязнь некаторых людзей хадзіць на "забароненыя" сайты проста паранойя. Адзіная , на маю думку, карысць ад ананімных проксі -сэрвераў у тым калі, к прыкладу, ў Беларусі будзе блакіраваны доступ да некаторых старонак Інтэрнету з беларускіх ІР праз гэтыя проксі можна заходзіць на гэтыя старонкі
Узрост: -- Крысоў: Зарэгістраваны: 22 лютага 2007 Паведамленняў: 470 Рэпутацыя: Падзякаваў: 48 Атрымаў падзяк: 11 Папярэджанняў: 0
Цытата: Lesavik
нічога не каштуюць усе разам пустыя дэклярацыі апазіцыі каторай патрэбны такія "терпілы" як Шыла каб рабіць свае справы.
ну ты "цярпілам" не будзеш, упэўнены на 100%!!!
Шыла будзе, я буду. Ты - не! Ты ж крытык - сябдзіш за мяжой, у цяпле, пры грашах і крытыкуеш! "рэспект і уважуха". Малайцом! ты лаеш апазіцыю. ок. але ты не разу не адказаў ШТО ТАКОЕ ДЛЯ ЦЯБЕ АПАЗІЦЫЯ? ці ХТО ТАКІЯ АПАЗІЦЫЯНЕРЫ?
сябе, як я зразумеў, ты апазіцыянерам не лічаш. так? дык хто ТЫ?
ну ты "цярпілам" не будзеш, упэўнены на 100%!!!
не не буду бо за кратамі нічога карысага для Беларусі не зробіш
але ты не разу не адказаў ШТО ТАКОЕ ДЛЯ ЦЯБЕ АПАЗІЦЫЯ? ці ХТО ТАКІЯ АПАЗІЦЫЯНЕРЫ?
сябе, як я зразумеў, ты апазіцыянерам не лічаш. так? дык хто ТЫ?
на гэтае пытанне адказваў, чытай ўважлівей мае каментары. цікава а ты куды мяне аднясеш ? На другіх форумах мяне называлі нацыяналістам , амэрыканскім шпіёнам , недабітым палякам і г.д. Нават пісалі што гэта не адзін чалавек піша а цэлы адзел ЦРУ пад адным нікам