Рыхтавалася да філасофіі, чытала афарызмы і убачыла наступнае : На меня, так сказать, обвалилась философская мысль! Я просто обязан сейчас быть в центре! (Александр Лукашенко)
Прыйшоў сын алігарха да бацькі і пытаецца: - Тата, я тут чуў, што ў сьвеце нейкі глабальны эканамічны крызіс пачаўся, а ён нас закране? бацька ў адказ: - Нас закране, а ўсім астатнім - п****ц!
Дададзена праз 2 хвіліны 40 секунд:
У намінацыі "На мяжы" перамог Аляксандр Рыгоравіч Лукашэня!
Узрост: --
З намі: 3 гады 2 месяцы
Паведамленняў: 363
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 78
Атрымаў падазяк: 22
Папярэджанняў: 0
у Малдавіі адбылася самая жахлівая авіякатастрофа ў гісторыі. двухмесны спартовы самалёт недацягнуў да пасадачнай паласы й ўпаў на тамтэйшыя могілкі. прэсслужба МНС паведамляе, што па стане на 12.00 выратавальнікамі знойдзена 247 трупаў, і хутчэй за ўсё колькась ахвяраў будзе павялічвацца, бо выратавальнікі не страчваюць інтузіязму.
З намі: 3 гады 3 месяцы
Паведамленняў: 326
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 20
Вынятка: jakub
у Малдавіі адбылася самая жахлівая авіякатастрофа ў гісторыі. двухмесны спартовы самалёт недацягнуў да пасадачнай паласы й ўпаў на тамтэйшыя могілкі. прэсслужба МНС паведамляе, што па стане на 12.00 выратавальнікамі знойдзена 247 трупаў, і хутчэй за ўсё колькась ахвяраў будзе павялічвацца, бо выратавальнікі не страчваюць інтузіязму.
З намі: 3 гады 2 месяцы
Паведамленняў: 363
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 78
Заходзіць жонка у пакой, дзе знаходзіцца муж ды кажа: - Каханы, вынясі сьмецце. Муж (з цяжкім уздыхам): - Я ж толькі сеў! Жонка (з разуменнем ды спачуваннем): - А што ты такое рабіў? Муж: -Ляжаў!
З намі: 3 гады
Паведамленняў: 590
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 2
Атрымаў падазяк: 18
Віні з Пятачком знайшлі бочку мёду. Віні кажа: - Пятачок, бяжы за лыжкамі - будзем мёд есьці. Той пабег, хутка вяртаецца з лыжкамі. Бачыць Віні ляжыць каля пустой бочкі: - Віні, Віні, я лыжкі прынёс!!! - Адыдзіся, сьвіньня... Ня бачыш - блага мне...
Идет русский революционер и несет табличку с лозунгом: "Бей жидов, спасай Россию!" На зустріч йому йдуть два куми. Один каже: - Гляньте, куме яка гарна ідея! - Так… ідея хороша ... тільки мета безглузда