Узрост: -- Крысоў: Зарэгістраваны: 6 ліпеня 2007 Паведамленняў: 15 Рэпутацыя: Падзякаваў: 0 Атрымаў падзяк: 1 Папярэджанняў: 0
Слава Іспаніі!!!
цьфу, бля. нават слоў няма каб бяз мацюкоў... Далей што? зіг хайль?(sic!) выйгралі-прайгралі.. нушто, блін. бывае. а быдла мясцоваеі пры ліку 3-0 за Расею галасіла. ім та якая розьніца што раўсьці.
Узрост: -- Крысоў: - Зарэгістраваны: 7 траўня 2007 Паведамленняў: 62 Рэпутацыя: Падзякаваў: 3 Атрымаў падзяк: 6 Папярэджанняў: 0
Нельга быць такімі злымі. Мне ўсё роўна, Іспанія, Расія, Турцыя і нейкая іншая краіна выйграе. Каб Беларусь - тады б перажывала, а так... Але ўсё роўна не прыгожа так сябе паводзіць. Ну не вінаваты футбалісты, што вы рускіх ненавідзеце! А вы іх папракаеце перамогамі і насміхаецеся з няўдач. Яны людзі такія ж як і вы.
Узрост: -- Крысоў: - Зарэгістраваны: 13 студзеня 2007 Паведамленняў: 166 Рэпутацыя: Падзякаваў: 0 Атрымаў падзяк: 24 Папярэджанняў: 0
Цытата: Tambouski vouk
Нават я ўчора футбол глядзеў!!!
А вы кажаце, футбол-фігня... А каб пагуляць паспрабаваў.... Гэта - лепшая супер-гульня з усіх вядомых мне... А вы кажаце, футбол-фігня... А ён зьядноўвае людзей! Беларусы цягнуцца да Беларусаў, маскалі да маскалёў - і ўсё на сваіх месцах... "Апазыцыя" павінна прыцьвічыць да ганебнага слупу ўсіх, хто спачуваў маскалям (я б гэтых высылаў (і луку - за брыгадзіра) да іхніх гаспадароў-маскалёў, бо ўсё адно на заробкі ўсе туды пруцца)... А "балельшчыкі" "заросію" на кастрычніцкім пляцы ў менску - гэта яскравы паказьнік - сярод каго даводзіцца жыць нам - апошнім з "незарасіяўшых".
Цытата: Воля
Мне ўсё роўна, Іспанія, Расія, Турцыя
І пакуль некаму вось так - маскальскай цінаю зацягнецца ўвесь наш Край. Воля, Воля! Ай, яй, ай... Германія - Гішпанія - жадаю, каб - 1-4
Узрост: -- Крысоў: Зарэгістраваны: 22 лютага 2007 Паведамленняў: 486 Рэпутацыя: Падзякаваў: 48 Атрымаў падзяк: 12 Папярэджанняў: 0
Ну не вінаваты футбалісты, што вы рускіх ненавідзеце!
Не, не рускіх, а маскалей-імперыялістаў! Тых, хо жадае паглынуць Беларусь і іншыя "братэрскія" народы. І такіх ў Расеі - больш 90 адсоткаў.
Як жа я магу за іх балець?! Яны будуць перамагаць на футболе, Эўрабачаньні і другіх конкурсах. У іх будзе падвышацца самаацэнка. І яшчэ больш расьці імперсія настроі і дзеяньні.
На дадзеным этапе мы не можам балець за Расею. Вось калі мы будзім нармалёвымі суседзямі, не будзем ад іх чакаць лукашэнкаў-пуціных-ідругіх стаўленьнікаў, тады і будзем галасаваць і балець, як за нармалёвых суседзяў!
Але калі такое будзе?! Расея хутчэй загіне, чым адмовіцца ад імперскіх замашак.
Узрост: -- Крысоў: - Зарэгістраваны: 7 траўня 2007 Паведамленняў: 62 Рэпутацыя: Падзякаваў: 3 Атрымаў падзяк: 6 Папярэджанняў: 0
zuch, я не цікаўлюся футболам, і мне праўда ўсё роўна хто выйграе. Але, каб Беларусь іграла, я б усім сэрцам за іх хварэла, да тэстаў бы не рыхтавалася, а футбол глядзела. І не зацягнуся я ніколі маскальскай цінаю, гэта я вам дакладна абяцаю! Але я не лічу, што зараз трэба здзеквацца з расейскіх футбалістаў, і праз гэта я ім спачуваю. І можаце мяне на касцер за гэта.
Узрост: -- Крысоў: Зарэгістраваны: 17 лютага 2007 Паведамленняў: 344 Рэпутацыя: Падзякаваў: 0 Атрымаў падзяк: 4 Папярэджанняў: 0
Яны людзі такія ж як і вы.
Вялікая, вялікая аблуда. Калі здасі тэсты, выйдзі на які-небудзь маскальскі форум і дай ім зразумець, што ты за незалежную, дэмакратычную Беларусь... Потым раскажаш пра свае ўражаньні.
Выбачайце мне, калі ласка памылку.Канечне, полымя ці вогнішча. А на маскальскі форум не пайду. Добра, яны злыя і г.д. але ў іх ёсць рукі, ногі, галава (нават калі ў ёй дрэнныя думкі). гэта я мела на ўвазе.
Узрост: -- Крысоў: - Зарэгістраваны: 13 студзеня 2007 Паведамленняў: 166 Рэпутацыя: Падзякаваў: 0 Атрымаў падзяк: 24 Папярэджанняў: 0
Цытата: Tambouski vouk
Расея хутчэй загіне, чым адмовіцца ад імперскіх замашак.
А й няхай здохне імпэрыя... А тутака мы... Смаленшчыну-Браншчыну-Пскоўшчыну падцягнем - і тады ўжо зажыве наш Край.... Шкада, што Зянон састарыцца да таго часу...