Наведвальнікі --
1
Узрост: --
З намі: 2 гады 5 месяцаў
Паведамленняў: 193
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 0
Атрымаў падазяк: 27
Папярэджанняў: 0
Дзяўчаткі! Неабгрунтаваныя прэтэнзіі да вас на сайце - гэта ад недахопу вашай віртуальнай ласкі-спагады-увагі. Часьцей выходзьце на сувязь! (тым больш што гэткая сувязь - абсалютна ня шкодная) Бо хлопцы пазьвярэлі тутака, у сваім "мужчынскім анклаве"...
Прыкалваюцца. Вы чо, апупелі?!Вось не пачытай форум, дык будзе чаму падзівіцца. Чаму я раптам стала Зояй? У жыцьці так ня клікалі. Ці не таму, што некалькі словаў напісала ў абарону Зоі Справядлівай?
Наведвальнікі --
1
З намі: 1 год 7 месяцаў
Паведамленняў: 89
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 3
Атрымаў падазяк: 10
Цытата: Habeliak
Супакойся - усё ўжо зразумела.
Цытата: _Han_
Габэляк= Зоя Справядлівая?
Трымайся, сяброўка! Гэта ў іхняй сутнасці, мужчынскай, падазраваць жанчын. А па-просту, у некаторых з іх часцяком уваччу дваіцца. Па-праўдзе, на сайце і галантныя кавалеры ёсць, заступаюцца за нас. Не прападзем!
Наведвальнікі --
1
З намі: 2 гады 4 месяцы
Паведамленняў: 450
Рэпутацыя:
Атрымаў падазяк: 12
Ой, дзяўчаткі, дакладней, дзяўчына! Не паверыш, але замест фразы "усё зразумела", хацеў паріць, каб _Ган_ зайшла на сайт пад імем Зоя і таксама папратэставала.
Адмін --
З намі: 2 гады 7 месяцаў
Паведамленняў: 259
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 16
Атрымаў падазяк: 13
Цытата: Habeliak
Ой, дзяўчаткі, дакладней, дзяўчына! Не паверыш, але замест фразы "усё зразумела", хацеў паріць, каб _Ган_ зайшла на сайт пад імем Зоя і таксама папратэставала.
Гэй! Людзі! Ці ж вы падурнелі? пакуль я тэсты здавала, сайт ператварылі у нешта незразумелае. Ганку прыраўнялі да Зоі( і няхай толькі хто-небудзь пасмее зрабіць гэта са мной ), Ваўка хочуць зняць з пасады адміна....Не ведаю, што ён там выдаляў і ці апраўдана гэта было, але я супраць . Чалавек і праўда выконвае свае абавязкі. У той жа газеце "Лілея" рэдактар таксама не друкаваў усе артыкулы, а якія друкаваў, няшчадна рэзаў(памятаеце трэцюю клетку справа?). І апошняе. КАлі ствараўся сайт, я спадзявалася, што гэта будзе такі сайт , на якім будуць збірацца БЕЛАРУСЫ, знаёміцца, сябраваць, абмяркоўваць усё на свеце: кіно, спорт, мастацтва, эканоміку, палітыку - а атрымалася, што палітыку абмяркоўваюць у кожнай тэме, сварацца... Перасталі віншаваць адзін аднаго, зычыць дорага настрою....Мне крыўдна...
Наведвальнікі --
1
З намі: 2 гады 4 месяцы
Паведамленняў: 450
Рэпутацыя:
Атрымаў падазяк: 12
Цытата: Воля
Не ведаю, што ён там выдаляў і ці апраўдана гэта было, але я супраць
Датычна Ваўка, праблема ня толькі ў тым, што ён "нешта" выдаляў (а выдаляў ён крытычныя ў ягоны ж адрас камэнтары!!! - такая чыстка сайту пад сябе)... Проста, трэба ведаць, каб казаць. А ня ведаць і казаць, што ўсё роўна супраць - пазіцыя, якая не вытрымлівае аніякай крытыкі. Што да рэдагаваньня "Лілеі", дык рэдактар мае поўнае права выдаляць і рэдагаваць, каб захаваць канцэпцыю, стыль і ўсё астатняе. Іначай газэта ператворыцца ў клуб інтарэсаў-прыколаў аўтараў і нічога больш.