Аўтарызацыя

У нас на форуме

Гульні
Апошняе паведамленне Учора ў 15:57:17
перапіс-2009
Апошняе паведамленне 4 студзеня 2009 20:05
Камунікацыя на беларускай мове ў паўсядзённым жыцьці 1 2 3 >>
Апошняе паведамленне 4 студзеня 2009 15:43
ШТО ДЗЕЕЦЦА Ў БЕЛАРУСІ 1 2 3 4 >>
Апошняе паведамленне 2 студзеня 2009 13:10
праца сайта 1 2 3 ... 25 26 27 >>
Апошняе паведамленне 30 снежня 2008 00:06
гасьцявыя рэсурсы БайФлай
Апошняе паведамленне 22 снежня 2008 20:07
Праграмкі
Апошняе паведамленне 19 снежня 2008 13:28
анекдоты, жарты, прыказкі 1 2 3 4 >>
Апошняе паведамленне 17 снежня 2008 00:12
што дзеецца ў свеце 1 2 3 4 >>
Апошняе паведамленне 14 снежня 2008 21:19
А чаму????? 1 2 >>
Апошняе паведамленне 14 снежня 2008 20:58

А ў галерэі...

Брук

Брук
Каментары (0)
448x336, 36.5 Kb
   Усе форумы > Рознае > Усё што хочаце (у межах разумнага) Пошук па форуме
Папярэдняя тэма :: Наступная тэма  
Назад  <<  1 2 3  >>  Наперад

Расея лезе ў Грузію
  • 0
zuch Спасылка на пост #16 Дададзена: 15 жніўня 2008 20:41 + --   
Наведвальнікі
--
1
Узрост: --
З намі: 1 год 11 месяцаў
Паведамленняў: 180
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 0
Атрымаў падазяк: 24
Папярэджанняў: 0
Вораг майго ворага - мне сябар, таварыш і брат... І гэта важна. Шкада, што пакуль Беларусь ніяк не далучыцца да добра праглядаючагася альянсу, ня стане яшчэ адным лучывам таго ланцугу, які мог бы моцна сьціснуць-абмяжаваць магчымасьці усходняга шалёнага мядзьвядзя. Балта-Чарнаморскі калектар - за ім будучыня, незалежная ад прыдуркаў з Крамля. Абхазска-Асетынская "незалежнасьць ад Грузіі" дзеля анэксыі маскалямі. Узгадай, як адбываліся тамака "выбары-рэфэрэндумы" пад пратэктаратам ФСБэшнікаў. Чачня ж рабіла свой выбар сама і даўна. Але я ня супраць чыёй бы там ні было незалежнасьці, гэта права кожнага народа і чалавека.
[цытаваць] [угару] 
Habeliak Спасылка на пост #17 Дададзена: 15 жніўня 2008 21:05 + --   
Наведвальнікі
--
1
З намі: 1 год 10 месяцаў
Паведамленняў: 395
Рэпутацыя:
Атрымаў падазяк: 8
Вынятка: Tambouski vouk
Але я не магу пераламаць сябе ў душы, што калі Грузія наш партнёр, то можна ахвяраваць правам абхазцаў і асецін.

Пагаджаюся абсалютна. Але ж так цяжка адмовіцца ад "несвайго", калі яно хоць крыху пабыло "тваім". У канфлікце Грузія - расея я на баку Грузіі. І толькі таму, што, па-першае, грузіны меншыя за маскалёў імперцы, а па-другое, шкада недальнабачных асецінаў і абхазаў, якім такая салодкая расея...
Грузіі ўсё ж варта пазбавіцца ад імперскіх замашак і заняцца сваёй Грузіяй.
[цытаваць] [угару] 
Tambouski vouk Спасылка на пост #18 Дададзена: 15 жніўня 2008 21:39 + --   
Адмін
--

Паведамленняў: 527
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 48
Атрымаў падазяк: 14
Вынятка: zuch
Абхазска-Асетынская "незалежнасьць ад Грузіі" дзеля анэксыі маскалямі.

Я згодзен. Абхазцы і асеціны не ведаюць куды лезуць! Але пад "грузінскім злом" яны ўжо пабылі. У час канфлікту 1992 года там З АБОДВУХ бакоў былі здзекі над мірнымі жыхарамі. Авантурысты-злачынцы, якія ўдзельнічалі з двух бакоў рабавалі-марадзёрствавалі-гвалцілі.

І таму асеціны і абхазцы зараз выбіраюць. І ім здаецца, што грузінскае зло большае.

Вынятка: Habeliak
Грузіі ўсё ж варта пазбавіцца ад імперскіх замашак і заняцца сваёй Грузіяй.

Так. Але ж яны ў Аджарыі свой варыянт, адразу пасьля каляровай рэвалюцыі правялі. Абашыдзэ ўцёк ў расею, насельніцтва з радасьцю прыняло грузінаў. Саакашвілі думаў і тут пройдзе такі варыянт. А пасьля гэтага ён будзе адбудоўваць усю краіну цалкам.

Не атрымалася. бо на мой погляд:

маскалі тут добра сыгралі

[цытаваць] [угару] 
zuch Спасылка на пост #19 Дададзена: 16 жніўня 2008 09:30 + --   
Наведвальнікі
--
1
Рэпутацыя:
усё ж, неяк не пасуе слова "добра" (і іншыя, станоўчага сэнсу) да расеі-маскалёў... подла, па-зладзейску, жывёльна, злачынна, пачварна.... - вось гэта тое, што характэрна маскалям... Імпэрыя павінна здохнуць. Наша справа - набліжаць ейны скон, а хаця б нагадваць пра гэта, "ствараць грамадскую думку"... Пакуль сярод беларусаў імідж расеі станоўчы, да таго часу наша краіна будзе знаходзіцца пад маскальскім блазенскім "каўпаком".
[цытаваць] [угару] 
jakub Спасылка на пост #20 Дададзена: 17 жніўня 2008 08:07 + --   
Адмін
--

З намі: 2 гады
Паведамленняў: 291
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 46
Атрымаў падазяк: 16
я хвігею бяз баяна...
чытаць зьнізу уверх

Свежие данные Совбеза Грузии

16 августа
21:15 Около 60 российских военных машин расположились на въезде в город Ахалгори 40 км к северо-западу от Тбилиси.

20:00 Согласно сообщениям поступающим из Ахалгорийского района, российские войска начали предлагать российские паспорта местному населению.

19:30 Российские военнослужащие поджигают дома в селе Гамдлисцкаро, Каспского района Грузии.

18:30 Российская авиация продолжает жечь леса в окрестностях Сурами, Хашурского района Грузии.

18:20 Российские войска вошли в город Ахалгори - Центр Ахалгори района.

14:40 Многочисленные пожары в городе Каспи и близлежащих селах возникли после того как российской авиацией были сброшены зажигательные ракеты.

12:30 Железнодорожный мост в селе Гаркали Каспского района был взорван российскими войсками.

10:30 Российская авиация подвергла бомбардировке зажигательными ракетами леса близ деревни Хандаки, Каспского района. Возникли лесные пожары

10:30 Российская авиация подвергла бомбардировке зажигательными ракетами винный завод в поселке Оками, Каспского района.
zuch Спасылка на пост #21 Дададзена: 17 жніўня 2008 09:54 + --   
Наведвальнікі
--
1
Рэпутацыя:
Маскалі зьбіраюцца "падключыць" да супрацьстаяньня з сусьветам і нашага "галоўнага калгасьніка". 19 жніўня будзе сустрэча ў Сочы "празідзентаў". Хутчэй за ўсё, на нашу тэрыторыю прыйдзе яшчэ больш маскальскіх войскаў, бо вельмі ж маскалі абураныя згодай Польшчы з Амэрыкай. Можа, варта паказаць гэтаму БЫДЛУ з расейскім трыкалорам, што Беларусь супраць іх.
ПРАПАНУЮ: Намаляваць расьцяжкі, выехаць да вышак, наладзіць там (колькі Бог дасьць) пікетаваньне. Паведаміць усім праз якія маем магчымасьці-каналы. Дарэчы, можна і заяву падаць, каб больш ведала "населеніе" з выканкаму... Што скажаце??????????

Дададзена праз 1 хвіліну 46 секунд:

А патрабаваньне адно: расея - вон! расея - прэч! расея - агрэсар і забойца!
[цытаваць] [угару] 
mazay Спасылка на пост #22 Дададзена: 17 жніўня 2008 18:30 + --   
Наведвальнікі
--
1
З намі: 1 год 8 месяцаў
Паведамленняў: 50
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 13
Атрымаў падазяк: 7
Вынятка: zuch
ПРАПАНУЮ: Намаляваць расьцяжкі, выехаць да вышак, наладзіць там (колькі Бог дасьць) пікетаваньне. Паведаміць усім праз якія маем магчымасьці-каналы. Дарэчы, можна і заяву падаць, каб больш ведала "населеніе" з выканкаму... Што скажаце??????????

Адно простае пытанне: хто паедзе? Хаця б з карыстальнікаў гэтага сайту?
Магу з упэўненасцю казаць, што не больш за 10%.
Habeliak Спасылка на пост #23 Дададзена: 17 жніўня 2008 19:15 + --   
Наведвальнікі
--
1
Рэпутацыя:
Вынятка: mazay

Можа і менш, чым 10 %. Але гісторыю робіць не пасіўная большасьць, а актыўная меншасьць.
[цытаваць] [угару] 
zuch Спасылка на пост #24 Дададзена: 17 жніўня 2008 21:31 + --   
Наведвальнікі
--
1
Рэпутацыя:
Адно простае пытанне: хто паедзе? Хаця б з карыстальнікаў гэтага сайту?

Калі зарганізуемся - я паеду. Пасьля пэўных крокаў - ня так агідна жыць у гэтай краіне: бязмоўнай, безгалосай, бязтварай, безхрыбетнай... А момант зараз вельмі спрыяльны... Мог бы атрымацца розгалас напярэдадні сустрэчы двух "паханоў"... І ў прынцыпе, не так важная колькасьць "выступоўцаў", як якасьць казанага, няхай кім адным. Усё залічыцца: і атэістам, і вернікам... ("Кожнаму дасца па справе ягонай..." - файна напісана ў Бібліі дзеля ўсіх).
У прынцыпе, патрэбныя грошы на тканіну, на фарбу, на таксоўку ў адзін бок - адтуль ужо давязуць казённым аўто (і хутчэй за ўсё - на суткі (10-15)).
[цытаваць] [угару] 
Tambouski vouk Спасылка на пост #25 Дададзена: 17 жніўня 2008 21:48 + --   
Адмін
--

Рэпутацыя:

Я на усе 100 % упэўнены, што ты не паедзіш. і на любы пікет ці мітынг не падзіш, калі толькі начальства не скажыць! :)
[цытаваць] [угару] 
mazay Спасылка на пост #26 Дададзена: 17 жніўня 2008 22:28 + --   
Наведвальнікі
--
1
Рэпутацыя:
Я на усе 100 % упэўнены, што ты не паедзіш.

Ай, ну смешна! Так, не паеду і не таму,што начальства не скажа, а таму,што думаю ІНАКШ у тэме "Расея-Грузія". Гэта МАЁ меркаванне. Але я не еду, таму што гэта не падтрылімваю, а вы -- таму што не збярыцёся. Слабо вам. Толькі на формах можна быць галаслоўнымі і каментаваць, накшалт "Вось, усе такія, су..і прадажныя, бальшавікі, маскалі і лукашысты". А самі вы хто?

Я на усе 100 % упэўнены, што ты не паедзіш. і на любы пікет ці мітынг не падзіш, калі толькі начальства не скажыць! :)

Каго з нас, цябе ці мяне, начальства больш прымушае і каму больш кажа, яшчэ вялікае пытанне. Не факт, што маё больш. І не факт, што тваё табе не кажа, што ТРЭБА рабіць і загадвае.
Lesavik Спасылка на пост #27 Дададзена: 18 жніўня 2008 00:48 + --   
Наведвальнікі
--
1
Паведамленняў: 213
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 8
Атрымаў падазяк: 10
Ай, ну смешна! Так, не паеду і не таму,што начальства не скажа, а таму,што думаю ІНАКШ у тэме "Расея-Грузія".

Кароткая відаць у цябе памяць
mazay Спасылка на пост #28 Дададзена: 18 жніўня 2008 06:56 + --   
Наведвальнікі
--
1
Рэпутацыя:
Вынятка: Lesavik
Кароткая відаць у цябе памяць

Ага! У цябе доўгая. Не паспеў з'ехаць, як пачаліся пытанні дзіўныя, абвінавачанньнні ў рознай бязглуздасці, правакацыі...
Ну інакш я думаю, інакш, вас гэта здзіўляе. Вы лічыце сябе ахвярамі акупантаў. Ну і лічыце! Гуляйце далей.
Habeliak Спасылка на пост #29 Дададзена: 18 жніўня 2008 10:58 + --   
Наведвальнікі
--
1
Рэпутацыя:
Вы лічыце сябе ахвярамі акупантаў. Ну і лічыце! Гуляйце далей.

А цябе, відаць, акупанты зрабілі свабодным і ашчасьлівілі. Ахвяра акупантаў - уся Беларусь. Толькі каб разумець гэта, трэба нацыянальню сьвядомасьць мець і разважаць з пункту гледжаньня нацыянальных БЕЛАРУСКІХ інтарэсаў.
[цытаваць] [угару] 
Tambouski vouk Спасылка на пост #30 Дададзена: 18 жніўня 2008 13:30 + --   
Адмін
--

Рэпутацыя:
Ну інакш я думаю, інакш, вас гэта здзіўляе.

Мазай, а як ты на выбарах назіральнікам быў, як цябе менты затрымлівалі, ты скаргі пісаў, у цябе якія погляды былі? змяніліся яны, што ты робіш і гаворыш зусім іншае?

і яшчэ. ты пішаш пра маіх начальнікаў. пэўна, маеш на ўвазе Буша, Кандалізу? :) ці Мілінкевіча, Вячорку? :)

Каго маеш на ўвазе? Ты можа думеш, што я заробак атрымліваю? дык а ты як на выбарах назіральнікам быў, ціпа апазіцыяненрам, хто быў у цябе начальнікам?
[цытаваць] [угару] 

Назад  <<  1 2 3  >>  Наперад

Падобныя тэмы форума

Інфармацыя
Наведвальнікі, змешчаныя ў групе Госці, не могуць пакідаць паведамленні ў дадзенай тэме.

Green, Ігар Сьпільнічэнка, Ізабэла Сіняўская, Ілья, імпрэза, Асавец, Астравец, АЭС, вёска, вайна, вершы, Волат, выбары, Вялляна, гімназія, газета, Гліннае, гурт, дыяспара, Зеніт, Зьміцер Вінаградаў, канцэрт, кніга, крызіс, Лілея, Лашутка, Наркевіч, Новік, ПАНаНеба, паэт, помнік, прафсаюз, прэзентацыя, рок-канцэрт, рэгіянальная,