Наведвальнікі --
1
Узрост: --
З намі: 1 год 11 месяцаў
Паведамленняў: 180
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 0
Атрымаў падазяк: 24
Папярэджанняў: 0
Вораг майго ворага - мне сябар, таварыш і брат... І гэта важна. Шкада, што пакуль Беларусь ніяк не далучыцца да добра праглядаючагася альянсу, ня стане яшчэ адным лучывам таго ланцугу, які мог бы моцна сьціснуць-абмяжаваць магчымасьці усходняга шалёнага мядзьвядзя. Балта-Чарнаморскі калектар - за ім будучыня, незалежная ад прыдуркаў з Крамля. Абхазска-Асетынская "незалежнасьць ад Грузіі" дзеля анэксыі маскалямі. Узгадай, як адбываліся тамака "выбары-рэфэрэндумы" пад пратэктаратам ФСБэшнікаў. Чачня ж рабіла свой выбар сама і даўна. Але я ня супраць чыёй бы там ні было незалежнасьці, гэта права кожнага народа і чалавека.
Але я не магу пераламаць сябе ў душы, што калі Грузія наш партнёр, то можна ахвяраваць правам абхазцаў і асецін.
Пагаджаюся абсалютна. Але ж так цяжка адмовіцца ад "несвайго", калі яно хоць крыху пабыло "тваім". У канфлікце Грузія - расея я на баку Грузіі. І толькі таму, што, па-першае, грузіны меншыя за маскалёў імперцы, а па-другое, шкада недальнабачных асецінаў і абхазаў, якім такая салодкая расея... Грузіі ўсё ж варта пазбавіцца ад імперскіх замашак і заняцца сваёй Грузіяй.
Адмін --
З намі: 1 год 10 месяцаў
Паведамленняў: 527
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 48
Атрымаў падазяк: 14
Вынятка: zuch
Абхазска-Асетынская "незалежнасьць ад Грузіі" дзеля анэксыі маскалямі.
Я згодзен. Абхазцы і асеціны не ведаюць куды лезуць! Але пад "грузінскім злом" яны ўжо пабылі. У час канфлікту 1992 года там З АБОДВУХ бакоў былі здзекі над мірнымі жыхарамі. Авантурысты-злачынцы, якія ўдзельнічалі з двух бакоў рабавалі-марадзёрствавалі-гвалцілі.
І таму асеціны і абхазцы зараз выбіраюць. І ім здаецца, што грузінскае зло большае.
Вынятка: Habeliak
Грузіі ўсё ж варта пазбавіцца ад імперскіх замашак і заняцца сваёй Грузіяй.
Так. Але ж яны ў Аджарыі свой варыянт, адразу пасьля каляровай рэвалюцыі правялі. Абашыдзэ ўцёк ў расею, насельніцтва з радасьцю прыняло грузінаў. Саакашвілі думаў і тут пройдзе такі варыянт. А пасьля гэтага ён будзе адбудоўваць усю краіну цалкам.
Наведвальнікі --
1
Рэпутацыя:
усё ж, неяк не пасуе слова "добра" (і іншыя, станоўчага сэнсу) да расеі-маскалёў... подла, па-зладзейску, жывёльна, злачынна, пачварна.... - вось гэта тое, што характэрна маскалям... Імпэрыя павінна здохнуць. Наша справа - набліжаць ейны скон, а хаця б нагадваць пра гэта, "ствараць грамадскую думку"... Пакуль сярод беларусаў імідж расеі станоўчы, да таго часу наша краіна будзе знаходзіцца пад маскальскім блазенскім "каўпаком".
Наведвальнікі --
1
Рэпутацыя:
Маскалі зьбіраюцца "падключыць" да супрацьстаяньня з сусьветам і нашага "галоўнага калгасьніка". 19 жніўня будзе сустрэча ў Сочы "празідзентаў". Хутчэй за ўсё, на нашу тэрыторыю прыйдзе яшчэ больш маскальскіх войскаў, бо вельмі ж маскалі абураныя згодай Польшчы з Амэрыкай. Можа, варта паказаць гэтаму БЫДЛУ з расейскім трыкалорам, што Беларусь супраць іх. ПРАПАНУЮ: Намаляваць расьцяжкі, выехаць да вышак, наладзіць там (колькі Бог дасьць) пікетаваньне. Паведаміць усім праз якія маем магчымасьці-каналы. Дарэчы, можна і заяву падаць, каб больш ведала "населеніе" з выканкаму... Што скажаце??????????
Дададзена праз 1 хвіліну 46 секунд:
А патрабаваньне адно: расея - вон! расея - прэч! расея - агрэсар і забойца!
Наведвальнікі --
1
З намі: 1 год 8 месяцаў
Паведамленняў: 50
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 13
Атрымаў падазяк: 7
Вынятка: zuch
ПРАПАНУЮ: Намаляваць расьцяжкі, выехаць да вышак, наладзіць там (колькі Бог дасьць) пікетаваньне. Паведаміць усім праз якія маем магчымасьці-каналы. Дарэчы, можна і заяву падаць, каб больш ведала "населеніе" з выканкаму... Што скажаце??????????
Адно простае пытанне: хто паедзе? Хаця б з карыстальнікаў гэтага сайту? Магу з упэўненасцю казаць, што не больш за 10%.
Наведвальнікі --
1
Рэпутацыя:
Вынятка: mazay
Адно простае пытанне: хто паедзе? Хаця б з карыстальнікаў гэтага сайту? Магу з упэўненасцю казаць, што не больш за 10%.
Калі зарганізуемся - я паеду. Пасьля пэўных крокаў - ня так агідна жыць у гэтай краіне: бязмоўнай, безгалосай, бязтварай, безхрыбетнай... А момант зараз вельмі спрыяльны... Мог бы атрымацца розгалас напярэдадні сустрэчы двух "паханоў"... І ў прынцыпе, не так важная колькасьць "выступоўцаў", як якасьць казанага, няхай кім адным. Усё залічыцца: і атэістам, і вернікам... ("Кожнаму дасца па справе ягонай..." - файна напісана ў Бібліі дзеля ўсіх). У прынцыпе, патрэбныя грошы на тканіну, на фарбу, на таксоўку ў адзін бок - адтуль ужо давязуць казённым аўто (і хутчэй за ўсё - на суткі (10-15)).
Наведвальнікі --
1
Рэпутацыя:
Вынятка: Tambouski vouk
Я на усе 100 % упэўнены, што ты не паедзіш.
Ай, ну смешна! Так, не паеду і не таму,што начальства не скажа, а таму,што думаю ІНАКШ у тэме "Расея-Грузія". Гэта МАЁ меркаванне. Але я не еду, таму што гэта не падтрылімваю, а вы -- таму што не збярыцёся. Слабо вам. Толькі на формах можна быць галаслоўнымі і каментаваць, накшалт "Вось, усе такія, су..і прадажныя, бальшавікі, маскалі і лукашысты". А самі вы хто?
Вынятка: Tambouski vouk
Я на усе 100 % упэўнены, што ты не паедзіш. і на любы пікет ці мітынг не падзіш, калі толькі начальства не скажыць! :)
Каго з нас, цябе ці мяне, начальства больш прымушае і каму больш кажа, яшчэ вялікае пытанне. Не факт, што маё больш. І не факт, што тваё табе не кажа, што ТРЭБА рабіць і загадвае.
Наведвальнікі --
1
Рэпутацыя:
Вынятка: Lesavik
Кароткая відаць у цябе памяць
Ага! У цябе доўгая. Не паспеў з'ехаць, як пачаліся пытанні дзіўныя, абвінавачанньнні ў рознай бязглуздасці, правакацыі... Ну інакш я думаю, інакш, вас гэта здзіўляе. Вы лічыце сябе ахвярамі акупантаў. Ну і лічыце! Гуляйце далей.
Вы лічыце сябе ахвярамі акупантаў. Ну і лічыце! Гуляйце далей.
А цябе, відаць, акупанты зрабілі свабодным і ашчасьлівілі. Ахвяра акупантаў - уся Беларусь. Толькі каб разумець гэта, трэба нацыянальню сьвядомасьць мець і разважаць з пункту гледжаньня нацыянальных БЕЛАРУСКІХ інтарэсаў.
Адмін --
З намі: 1 год 10 месяцаў
Паведамленняў: 527
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 48
Атрымаў падазяк: 14
Вынятка: mazay
Ну інакш я думаю, інакш, вас гэта здзіўляе.
Мазай, а як ты на выбарах назіральнікам быў, як цябе менты затрымлівалі, ты скаргі пісаў, у цябе якія погляды былі? змяніліся яны, што ты робіш і гаворыш зусім іншае?
і яшчэ. ты пішаш пра маіх начальнікаў. пэўна, маеш на ўвазе Буша, Кандалізу? :) ці Мілінкевіча, Вячорку? :)
Каго маеш на ўвазе? Ты можа думеш, што я заробак атрымліваю? дык а ты як на выбарах назіральнікам быў, ціпа апазіцыяненрам, хто быў у цябе начальнікам?