Адмін --
Узрост: --
З намі: 2 гады 4 месяцы
Паведамленняў: 538
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 51
Атрымаў падазяк: 15
Папярэджанняў: 0
Мікола, а зрабі на галоўнай старонцы дадзеныя, колькі чалавек наведала сайт за месяц і за дзень. Гэта ж не сакрэтная інфармацыя! Напрыклад паставіць можна пад колькасьцю навінаў за месяц.
Я дык так і не змог паглядзець, нават з тваім паролем!
Mikola, da mianie nie dasylalisia PP, pisala, śto perapouniena. U mianie ich 20. Kali zrobiś bolś budzie łepś.
ok
Цытата: Tambouski vouk
Мікола, а зрабі на галоўнай старонцы дадзеныя, колькі чалавек наведала сайт за месяц і за дзень. Гэта ж не сакрэтная інфармацыя! Напрыклад паставіць можна пад колькасьцю навінаў за месяц.
можна так зрабіць.
Гэта толькі мяне (mikola) выкідвае сёння з аўтарызацыі??? Сустрэўся з нейкай незразумелай сітуацыяй. Выкідае з любой старонкі, не дае дасылаць і пакідаць паведамленні... Прыйшлося залазіць пад іменем тэстэра...
Паведамленне адрэдагавана 4 сакавіка 2008 02:29. Рэдагавалася 1 раз(а)
Адмін --
Узрост: --
З намі: 2 гады 4 месяцы
Паведамленняў: 538
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 51
Атрымаў падазяк: 15
Папярэджанняў: 0
і тут праблема яшчэ адна. аўтарызуешся, потым выходзіш на каментары, а там ужо не тваё імя, а другое, ну Габэлька напрыклад. і я магу ад яго імя пісаць каментары! Фігня нейкая!
і тут праблема яшчэ адна. аўтарызуешся, потым выходзіш на каментары, а там ужо не тваё імя, а другое, ну Габэлька напрыклад. і я магу ад яго імя пісаць каментары! Фігня нейкая!
Гляджу, шукаю праблему. А я не магу нават паведамлення напісаць ад свайго імя. Падобна, што такая прабоема толькі ў адмігістратараў...