Узрост: -- Крысоў: - Зарэгістраваны: 8 траўня 2007 Паведамленняў: 43 Рэпутацыя: Падзякаваў: 13 Атрымаў падзяк: 7 Папярэджанняў: 0
Uvazhlivey chytay, LESAVIK!!!!!!! Usjo geta skazau zuch, a ja toljki z im zgodzen na use 100%.
Kali zh ty hochash pachucj majo asabistae merkavanne, to mne prosta smeshna, kali maju gazety vinavacjacj u adsutnasci svabody slova (vypadak z vydalennem kamentau prygadace). Maju gazetu nazyvajucj pradazhnaj, ale htosci taksama fifansuecca. Shljaham grantau. Hto z nas boljsch pradazhny? A kali uvogule, to mne prosta smeshna, bo toj, hto abvivachvae, akazvaeecca sam pad vjalikim pytannem. I shkada, shto z sayta zrabili zvalku roznaj asabistay drabjazy. Jak vy jasche ne stvaryli abmerkavanne: Ci joscj zhyccjo na Marse... Prabachce za lacinku - njama chasu shukacj translit -- futbol pachynaecca.
Узрост: -- Крысоў: - Зарэгістраваны: 25 лютага 2007 Паведамленняў: 162 Рэпутацыя: Падзякаваў: 8 Атрымаў падзяк: 10 Папярэджанняў: 1
Цытата: mazay
kali maju gazety vinavacjacj u adsutnasci svabody slova (vypadak z vydalennem kamentau prygadace). Maju gazetu nazyvajucj pradazhnaj, ale htosci taksama fifansuecca. Shljaham grantau. Hto z nas boljsch pradazhny?
Усе прадажныя і тыя і тыя і для мяне паміж імі няма ніякай розніцы а больш агідна тое што на беларускія грошы , беларускія людзі ў выпадку "ШП" вядуць агітацыю антыбеларускага ўраду.
І яшчэ спадар Мазай раскажы нам што ты казаў пра "ШП" калі працаваў у "РГ" ?
Prabachce za lacinku - njama chasu shukacj translit -- futbol pachynaecca.
Узрост: -- Крысоў: - Зарэгістраваны: 25 лютага 2007 Паведамленняў: 162 Рэпутацыя: Падзякаваў: 8 Атрымаў падзяк: 10 Папярэджанняў: 1
Ja nikomu nichoga, a tym bol'sh tabe, ne vinen. Zvarachvaj pravakaciju i padstavy, a to ja taksama magu zadatj nekaljki pytannjau. Budze nepryemna.
Балючая праўда ? Добра што цябе гэта хуць кранае за жывое. Не ўсё яшчэ згублена ! А калі маеш пытанні задавай. Я не казаў і не рабіў у жытці нічога каб мне за гэта было сорамна і гатовы адказаць на ўсе твае пытанні.
NAROD - vam ne zdaecca, shto aposhnim chasam Lesavik raz-poraz byvae neadekvatnym?
ў нас усе хто спрабуе сказаць праўду лічатна нэадэкватнымі ці то ў апазыцыі ці то ў уладзе. У нас і Зянона Станіслававмча беларуская "апазіцыя" лічыць нэадэкватным. А я яго лічу адзіным беларускм палітыкам адзіным сапраўдным апазіцыянэрам каторы ніколі ні здрдзіў сваім поглядам , нідзе не "замазаўся" і каторы заўсёды казаў праўду. А ты спадар Мазай таксама я думаю лічыш сябе апазіцыянэрам. Вось такая ў нас апазіцыя
Узрост: -- Крысоў: Зарэгістраваны: 22 лютага 2007 Паведамленняў: 486 Рэпутацыя: Падзякаваў: 48 Атрымаў падзяк: 12 Папярэджанняў: 0
NAROD - vam ne zdaecca, shto aposhnim chasam Lesavik raz-poraz byvae neadekvatnym?
Vedaesh, nekatoryja tvae kamenty - geta znahodka dlja psihijatarau.
Цытата: Lesavik
Хай будзе Мазай па твойму але ўсе геніальныя людзі былі вар'ятамі.
Ну во, без мяне тут такая класная канструктыўная дыскусія. галоўнае без абразаў :) ну я выдаляць не буду. вы ж не абражалі нікога. проста свабодна размаўлялі
Узрост: -- Крысоў: - Зарэгістраваны: 21 лістапада 2007 Паведамленняў: 14 Рэпутацыя: Падзякаваў: 0 Атрымаў падзяк: 0 Папярэджанняў: 0
Ну у мяне такая прапанова,змясціць паведамленне на галоўнай старонцы аб тым,што праводзіцца конкурс на лепшы малюнак майкі для жыхароў вілейшчыны.Удзельнікам можа быть кожны жадаючы. Варыянты будуць дасылацца ,напрыклад, у спецыяльны раздзел дзе адразу будуць і абмяркоўвацца жыхарамі Vilejka.org .Можна пакінуць і ў "Майкі для жыхароў Вялейшчыны" . Пераможцца будзе абраны праз галасаванне ,ну і адпаведна яго ідэя пойдзе на наклад. Толькі аб'яву треба вешаць так ,каб усе бачылі. Напрыклад на месцы дзе ў вас там ЧАМУ БЯЗ ШАПКІ , крута было б каб яна не была статычнай, а зіхацела як небудзь :))) Слоган замуціць накшталт: МАЕШ МАСТАЦКІЯ ЗДОЛЬНАСЦІ ???? ЦІСЬНІ ГУЗІКІ, НА МАЙКЕ ЖЫХАРОУ ВІЛЕЙШЧЫНЫ МОЖА БЫЦЬ ТВОЙ МАЛЮНАК !!! Ну і ўсё, застаецца толькі чакаць і спадзявацца ,што нехта адгукнецца :)
Я ўжо ведаю аднаго дызайнера ..:))))) Буду круціць.
Цытата: Tambouski vouk
Ну во, без мяне тут такая класная канструктыўная дыскусія. галоўнае без абразаў :) ну я выдаляць не буду. вы ж не абражалі нікога. проста свабодна размаўлялі
А ты яшчэ адмін ??? І ў цябе хапае сумлення яшчэ заходзіць на гэты сайт як адмін? Ты такі стаў самаўлюблённы што ў цябе нават не хапае духу папрасіць прабачэння за свае чорныя справы на сайце !!!
Паведамленне адрэдагавана 19 чэрвеня 2008 15:00. Рэдагавалася 1 раз(а)
Узрост: -- Крысоў: Зарэгістраваны: 22 лютага 2007 Паведамленняў: 486 Рэпутацыя: Падзякаваў: 48 Атрымаў падзяк: 12 Папярэджанняў: 0
Цытата: Lesavik
А ты яшчэ адмін ??? І ў цябе хапае сумлення яшчэ заходзіць на гэты сайт як адмін? Ты такі стаў самаўлюблённы што ў цябе нават не хапае духу папрасіць прабачэння за свае чорныя справы на сайце !!!
Пакуль адмін, выпрацуй працэдуру, як мяне ўбраць і я сыйду.