Дарэчы, праз правайдэра Белтэлекам наш сайт адчыняецца за лічаныя секунды ---------------------------------------- ---------------------- A я сяджу тут у Адэлайдзе і чакаю, калі скончыцца загрузка. Калі мясцовыя сеткі трымаюць добра хуткасьць перадачы, то недзе гэтая хуткасьць раптоўна памяншаецца. Але добра, што ў вас усё ў парадку.
Узрост: --
З намі: 2 гады 10 месяцаў
Паведамленняў: 50
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 13
Атрымаў падазяк: 7
Папярэджанняў: 0
Ёсць праблема з даданнем каментаў. Калі проста нельга дадаць навіну, калі піша, што нейкая хакерская атака, калі выяўленая памылка. Здараецца, што хочаш каго-небудзь працытаваць, а старонка сама сабою абнаўляецца... І ні табе цытат, ні каментаў...
Узрост: --
З намі: 3 гады
Паведамленняў: 590
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 2
Атрымаў падазяк: 18
Папярэджанняў: 0
Цытата: Tambouski vouk
jon nas^ ci tvoj?
Вельмі цікавае пытаньне, датычнае ня толькі Міколы і ня толькі сайту.
Я ці МЫ, МОЙ ці НАШ...
Ужываньне гэтых словаў паказвае ступень лучнасьці і адзінства каманды, прыярытэту агульнай справы ці асабістых амбіцыяў.
Ведаю аднаго, які якраз любіць казаць "я" замест "мы"... Камандная праца з гэткім чалавекам вырачана на заняпад і спыненьне... Усё добра, што ўмеру. І амбіцыёзнасьць павінна быць. Але калі яна робіцца хваравітай, на каманднай працы можна ставіць кропку.
Дададзена праз 21 хвіліну 21 секунду:
Зьвяртаюся да ўсіх! Пішыце, калі ласка, без памылак (хаця сам разумею, што бязь іх не абыходжуся). Памылкі = нізкі прафесіяналізм.