Узрост: --
З намі: 3 гады
Паведамленняў: 236
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 11
Атрымаў падазяк: 14
Папярэджанняў: 0
павялічыў
Дададзена праз 1 хвіліну 53 секунды:
тэкст
MySQL Error! ------------------------
The Error returned was: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '����A 533;. � �� ����� ����, � ����� ��, � ����� ���, � ����� ��� ����� �, � ����� ��, �' at line 1
Рэпутацыя:
Цытата: Habeliak
Алё, рэдакцыя!
Куды падзелія камэнтары з матэрыялу пра майкі? Ці не зьявіліся і тут цэнзары? Цікава, цікава...
***Цэнзура**** Знікненне каментараў з матэрыялу пра майкі яшчэ раз падцвердзіла мае словы пра сучасную беларускую апазыцыю. ЛЮДЗІ , НЕ ВЕРЦЕ ГЭТЫМ ГРАНТАСОСАМ У КАТОРЫХ ГАСПАДАРЫ ЗА МЯЖОЙ . ЯНЫ ДУМАЮЦЬ ТОЛЬКІ ПРА СВАЕ ІНТАРЭСЫ І ПЛЯВАЦЬ ЯНЫ ХАЦЕЛІ НА БЕЛАРУСЬ І НАШ НАРОД !!! БАЙКАТУЙЦЕ ВЫБАРЫ НЕ ГУЛЯЙЦЕ ПА ПРАВІЛАХ УЛАДЫ І ПРАДАЖННАЙ АПАЗЫЦЫІ !!! ЖЫВЕ БЕЛАРУСЬ !!!
Паведамленне адрэдагавана 9 чэрвеня 2008 18:25. Рэдагавалася 4 раз(а)
Рэпутацыя:
Па-першае; Прапаную, нават патрабую змяніць адміністратараў сайту Тамбоўскага Ваўка і Якуба. па-першае- за тое што не выконваюць свае абавязкі, сайт не абнаўляетца ды і ўсе больш меньш цікавыя навіны дадаюць наведавальнікі.; па-другое: за парушэнне свабоды слова ў большай ступені гэта тычытца Тамбоўскага Ваўка.
Прапаную ў адміны-Габэлька.
Надалей прапаную рэшэнні па выдалленні каментароў прымаць калегіяльна і абгрунтована. Гэта што тут такі за "культ лічносці"? Тамбоўскі Воўк цябе заносіць, ты пачынаеш загаварыватца і мніць з сябе не вядома што. Ты збіраешся заняць месца "местачковага дурачка" ? Ты ўжо выглядаш смешна. Не ведаю што там у цябе робітца і якіе па жытці маеш праблемы. Калісці я цябе паважаў, зараз павагі няма а толькі жаль за цябе !
Цытата: Tambouski vouk
Калі ж тая тэма некаму цікавая, прапаную перанесьці яе на форум. Адкрываю новую тэму "Пра грантасосаў".
Калі ты такі разумны, перанясі туды і ўсе каментары каторыя ты выдаліў. А калі няма аргументаў для дыскусіі ўкусі сябе за нешта.
Гэта выказваньне прашу ацаніць Міколу, бо калі я забаню Лесавіка, усе скажуць, што гэта помста.
Ты мяне падстаўляеш ??? Хочыш чужымі рукамі зрабіць сваю чорную справу. Забаніць можна адпаведна нейкіх правіл сайту а так як тут няма ніякіх правілаў і забаніваць нельга. Толькі ні трэба мне рабіць розных папярэджванняў. Баніць ці не баніць.
пасьля ўсяго напісанага, маглі пайсьці толькі абразы.
абразаў не было а была канстатацыя фактаў а першым абразіў ты мяне выдаліўшы мае каментары. ці ты думаеш у мяне шмат вольнага часу каб пісаць на розных мястэчковых сайтах ? Лепш я бы займаўся больш карыстнай справай каб ведаў што такі круты вялейскі дзермакрат як Тамбоўскі воўк будзе выдаляць мае каментары і ні толькі мае.
Яшчэ раз паўтаруся, прапаную Тамбоўскага Ваўка ды Якуба пазбавіць паўнамоцстваў адмінаў а на іх месца зрабіць адмінам Габэлька і яшчэ каго-небудзь. Хто мае якіе прапановы ? Наконт гэтай прапановы гэта ні толькі мая думка. Са мной пагаджаютца і наведавальнікі сайту з каторымі я кантактаваў на гэтую тэму.
Хай мае выказванні і недзе рэзкія але яны ад сэрца. Я не маю палутаноў. Белае для мяне белае а чорнае -чорнае
Паведамленне адрэдагавана 9 чэрвеня 2008 21:39. Рэдагавалася 1 раз(а)
Рэпутацыя:
Ну а Якуба за што?
За тое што як і ты не выконвае свае абавязкі адміна. Не можа займатца сайтам хай займаетца тым што можа а калі ні чога не можа хай кніжкі чытае розуму набіраетца