Адмін --
Узрост: --
З намі: 2 гады
Паведамленняў: 291
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 46
Атрымаў падазяк: 16
Папярэджанняў: 0
наконт новага дызайну сайта па першае вельмі нечакана, варта было б абвестку якую зрабіць ці што адразу досыць нязвыкла, але калі прыгледзіцца, дык нават трохі і зручней сайт стаў. напрыклад тое што назва артыкула і рубрыкі у розных радках нарэшце пішуцца. ну і увогуле сайт так выглядае менш груваздкім, больш акуратным
з мінусаў: - вельмі нязручна выглядае "у нас на форуме". неяк як каша. незразумела што там дзе. - вельмі нязручная стала навігацыя. так, раней яна займала шмат месца, але ж гэта важна штука. а зараз яна схаваная незразумела куды. я дык ледзь знайшоў, а як старонням наведвальніку? - на мой погляд сайт мусіць трымаць марку, то бок не мяняць кожны месяц дызайн. калі ўжо выбіраем гэткі - хай ужо будзе такім увесь астатні час. бо гэтак людзі запамінаюць. зараз людзі байнэта памятаюць мінулы дызайн. глянуць і скажуць: "не, мы на іншым вялейскім сайце былі"
Гэта што - рэвалюцыя на нашым сайцк, ці прапанова да абмеркавання? Хаця б рэферэндум правялі. З загадзя вядомымі вынікамі ... Нічога так сабе, Сімпатычна. Паглядзім. Я таксама за рэвалюцыю. "Ніва" - на наркамаўцы, Вялейка.орг - блакітная Але перамены патрэбныя. Проста Зойка. Справядлівая.
Дададзена праз 2 хвіліны 28 секунд:
Сама не заўважыла. Я ўжо год на сайце. І ніводнага віншавання. Нават ад Тамбоўскага Ваўка.
Адмін --
Узрост: --
З намі: 2 гады 1 месяц
Паведамленняў: 218
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 15
Атрымаў падазяк: 10
Папярэджанняў: 0
Вынятка: jakub
p ('')
Глядзі " . Яны павінны быць напачатку назвы і пасля. І толькі у адным экзэмпляры. Калі будзе "" гэта памылка, бо ты зачыняеш слова і адразу распачынаш і пачынаецца блітаніна ў кодзе.
alt="Прэзентацыя часопісу "Partysan"" title="Прэзентацыя часопісу "Partysan""
на назве прыбяры знакі " і паглядзі. Павінна працаваць.
Заўтра выкладу першую версію гульні "Каменчыкі", што было ў мяне як кантрольнае заданне на курсах.
Дададзена праз 54 секунды:
Вынятка: Воля
А ці будзе навагодняе аздабленне? ну там сняжынкі, зорка калядная?
Хацеў снег павесіць, дык не працуе...
Дададзена праз 44 хвіліны 19 секунд:
Каб выдзяліць назву можна карыстацца сімваламі \"Назва\", тады і назва будзе паказана ў двукоссях.
Будзем рады вашай дапамозе.
Рэквізіты нашых электронных кашалькоў WebMoney: B263665708680 (беларускі рубель) E164155281496 (еўра) Z161583402556(даляр)
Вилейка водохранилище фото фотогалерея сайт города вилейка вилейка.огр форум дискуссионный клуб обсуждение новости города минская область рлс коментарии вопросы ответы скачать посмотреть послушать слушать читать лучший сайт любимый город вилейка только тут стихотворение полезная информация расписание поездов автобусов расписание работы кафе банков электронные газеты лилея волот региональная газета портал города вилейка вилейский район