Узрост: --
Крысоў:
Зарэгістраваны: 22 лютага 2007
Паведамленняў: 402
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 46
Атрымаў падзяк: 10
Папярэджанняў: 0
Я тут трошкі не даязджаю!!! ЧАМУ У МЯНЕ З'ЯВІЛАСЯ НЕЙКАЕ ПАПЯРЭДЖАНЬНЕ???? Знізу пад маім партрэтам напісана, што у мяне 241 паведамленьне і 1 папярэджаньне!
Крысоў: -
Зарэгістраваны: 1 снежня 2007
Паведамленняў: 28
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 2
Атрымаў падзяк: 6
Ну гэта ж сутнасць ваўка - грызціся. Таксама лічу несправядлівым папярэджанне Ваўку Тамбоўскаму. Ён усяго-толькі гонар дзяўчыны адстойвае. Дык за гэта па ягоных клыках? Я, калі мой голас хоць чаго значыць, за тое, каб Тамбоўскаму Ваўку папярэджанне знялі.
Галасуем разам за Тамбоўскага Ваўка, сапраўднага мужчыну на гэтым сайце (а дзе ж Ваўчок падзеўся?).
Узрост: 22
Крысоў:
Зарэгістраваны: 4 снежня 2006
Паведамленняў: 139
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 6
Атрымаў падзяк: 5
Папярэджанняў: 0 Cказалі Дзякуй: 1
Крышачку абнавіўся форум. Цяпер дакладна працуе сістэма папярэджанняў. Яны будуць прыходзіць на паштовую скрыню ці перс. паведамленнем. Працуе сістэма "Дзякуй" і "+ / -". Дзякуй - зразумела, а вось + / - -- гэта падвышае ці паніжае рэйтынг карыстальніка. Таксама цяпер, каб адказаць з рознымі смайлікамі і выдзяленнямі, трэба ціснуць адказаць, бо з'явіўся хуткі адказ.
Крысоў:
Зарэгістраваны: 22 лютага 2007
Паведамленняў: 402
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 46
Атрымаў падзяк: 10
Я, калі мой голас хоць чаго значыць, за тое, каб Тамбоўскаму Ваўку папярэджанне знялі.
Галасуем разам за Тамбоўскага Ваўка, сапраўднага мужчыну на гэтым сайце (а дзе ж Ваўчок падзеўся?).
Дзякуй Вам Зоя! Вельмі рады, што Вы за мяне заступіліся. Я тут адсутнічаў некалькі дзён, і не мог сам адказаць гэтым "разумнікам". Зараз адказваю:
Мікола, дзе ты ўбачыў, што я з некім грызуся? Ці можа я тут некага абражаў? Ці раблю гэта больш за іншых?
Калі ты лічыш, што гэта так, то чаму ты зьняў мне папярэджаньне? Тады гэта не аб'ектыўна. Ці ты будзеш здымаць так папярэджаньне кожнаму, за каго будуць заступацца?
Здзіўлены і раз'юшаны!!! Астатнія выразы не літаратурыныя, скажу пры асабістай сустрэчы!
Узрост: 22
Крысоў:
Зарэгістраваны: 4 снежня 2006
Паведамленняў: 139
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 6
Атрымаў падзяк: 5
Проста, калі я хацеў вынесці папярэджанне, гэтая сістэма яшчэ не працавала, пагэтаму ты і не атрымаў ліста па пошце. А зняў таму што цяпер сістэма працуе і кожны, хто атрымаў папярэджанне атрымае адпаведны аўтаматычны ліст, а тры папярэджання - і наведвальнік нейкі час не зможа зайсці на сайт. :)
Крысоў: -
Зарэгістраваны: 1 студзеня 2007
Паведамленняў: 197
Рэпутацыя:
Падзякаваў: 34
Атрымаў падзяк: 11
зьмяніліся наладкі галерэі - цяпер УСЕ фотаздымкі можна глядзець і незарэгістраваным наведвальнікам. раней гасьцям былі даступны толькі выбранныя альбомы